Boek online het verhuisbedrijf uit Rotterdam

Het starten van een verhuizing is een turbulente tijd. U moet niet vergeten om met verschillende zaken rekening te houden. Zaken waar u misschien niet altijd aan denkt of kennis van heeft. Daarom vindt u online een overzichtelijke verhuis checklist terug. Het verhuisbedrijf in Rotterdam weet namelijk als geen ander wat er allemaal geregeld moet worden. 4-2 weken voor uw verhuizing dient uw verzekeraar te worden ingelicht over de verhuizing en elektra, gas en water dienen aangesloten en afgesloten te worden in uw oude en nieuwe woning. En een week voor uw verhuizing moet u de leveranciers inlichten, maaltijden in huis halen voor de inpak- en verhuisdag en uw nieuwe huis schoonmaken. Bekijk de volledige checklist online en start voorbereid aan uw verhuizing. Zij hebben diverse verhuisdiensten voor bedrijven en particulieren.

Bij het verhuisbedrijf in Rotterdam kunt u terecht voor iedere vorm van opslag

Met behulp van een ruime opslag van 16.000 m³ heeft dit verhuisbedrijf uit Rotterdam veel mogelijkheden. Regel tijdelijke of langdurige opslag van bijvoorbeeld uw piano, maar ook uw inboedel, kantoorinventaris of archieven regelt u bij Jac Den Hollander Verhuizingen. Uw inboedel wordt opgehaald, opgeslagen en verzegeld in houten kratten – liftvans – van 9 m³. Doordat de opslagruimte een constante luchtvochtigheid en temperatuur heeft én optimaal beveiligd en bewaakt is, bent u altijd verzekerd van de best mogelijke opslag. Interesse in deze brede dienstverlening? Of wilt u weten wat er allemaal mogelijk is? Neem gerust contact op met het verhuisbedrijf in Rotterdam en geniet van een professionele service.

Laat een zakelijke verhuizing over aan een verhuisbedrijf in Rotterdam

Bent u op zoek naar een verhuisbedrijf dat de verhuizing van uw kantoor, bedrijf of project op een professionele en planmatige manier regelt? Tijdens een dergelijk verhuizing moeten de werkzaamheden niet leiden onder deze turbulente omstandigheden. Jac Den Hollander Verhuizingen biedt verschillende speciale services, zoals ICT Services en Cable en Facility Management en Handyman Services en is archiefverhuizing en archiefbeheer geen enkel probleem. Ook ontvangt u altijd de meest efficiënte en veilige oplossing in bekabeling dankzij Cable Management. Benieuwd wat het verhuisbedrijf uit Rotterdam nog meer voor u kan betekenen? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden die er voor uw organisatie zijn.