Milky design
Image default
Tuin en buitenleven

Een geschikte Kioti-tractor voor uw werkzaamheden

Bij Jan Peters & Zonen in Dreumel, vlak bij Oss, vindt u enkel de beste werktuigen en apparatuur voor uw agrarische werkzaamheden. Heeft u bijvoorbeeld een boerderij en bent u op zoek naar een geschikte tractor, wellicht is de Kioti-tractor dan een goede match voor u. Of heeft u een hoveniersbedrijf en moet u grote ruw begroeide terreinen opknappen? Dan is de Limpar-ruwterreinmaaier precies wat u nodig heeft. Deze specialist heeft al ruim 40 jaar ervaring in dit vakgebied, dus voor vragen of advies kunt u uitstekend  bij hen terecht.

Ga voor compact en efficiënt

Wanneer u op zoek bent naar een kleine maar efficiënte tractor om u te helpen bij uw werkzaamheden, is de Kioti-tractor perfect. Deze tractor is uit te voeren met een hydrostatische aandrijving die makkelijk te besturen is door een rijpedaal. De Kioti-tractor kunt u uit rusten met voorladers en diverse werktuigen. Heeft u vragen of wilt u meer informatie voordat u deze Koreaanse tractor aanschaft? De deskundige medewerkers bij dit bedrijf staan klaar om u te helpen.

Snel en eenvoudig een grote oppervlakte bewerken

Bent u op zoek naar een geschikte maaier om een ruw begroeid terrein op te knappen? Dan is Limpar-ruwterreinmaaier precies wat u nodig heeft. Door de krachtige motoren waarmee deze maaier is voorzien maakt hij gauw werk van struikgewassen, hoog gras en dikke wortels. Voor het op orde maken van grote oppervlakten zonder uzelf uit te putten, is de Limpar-ruwterreinmaaier de ideale machine.

Vraag om vrijblijvend advies

Weet u niet zeker welke machine of werktuig u het beste kunt aanschaffen om met uw werkzaamheden te helpen? Schroom dan niet en neem contact op met deze ervaren vakmensen. Zij hebben een luisterend oor voor uw wensen en behoeftes, en zullen met passend advies op maat voor u komen. Zij staan u graag te woord.