Milky design
Image default
Gezondheid

Een ontspannende shiatsu behandeling in Tilburg

Heeft u last van klachten als vermoeidheid of een stijve nek? Uw mentale of fysieke klachten komen waarschijnlijk voort uit een verstoring van uw energiebanen. Maria van der Sar is gespecialiseerd in shiatsu massage. Zij voelt aan waar de blokkade zit en verricht de juiste shiatsu behandeling in Tilburg om richting te geven aan uw energie waardoor uw klachten verdwijnen.

Hoe een shiatsu massage bij deze praktijk uw klachten verhelpt

Een blokkade in uw energiebanen of meridianen uit zich in mentale of fysieke klachten. Zo resulteert een knoop in uw levermeridiaan bijvoorbeeld fysiek in migraine of problemen met gewrichten en mentaal in prikkelbaarheid en ongeduld. De alternatieve geneeswijze shiatsu verhelpt deze klachten door verstoringen in uw meridianen op te lossen. Deze expert in Tilburg geeft u een gerichte shiatsu behandeling om kwalen als migraine, rugklachten of reuma te verlichten.

De werkwijze van deze professional

Een afspraak bij deze gecertificeerde professional begint met enkele vragen over uw klachten. Vervolgens voelt ze met haar handen welke meridiaan behandeling vereist. Hierna begint ze met een gerichte massage om de energiebaan te herstellen zodat uw energieomloop weer in balans komt. Heeft u bijvoorbeeld last van rugpijn? Dan zal zij zich onder andere richten op uw knieholte en uw enkel. Deze drukpunten zijn namelijk een uitstekende manier om de energiestroom te begeleiden. Na de massage voelt u zich rustig en merkt u dat uw energie weer in balans is. Zo verhelpt deze shiatsu praktijk in Tilburg uw rugklachten met een ontspannende behandeling.

Leer uw energieomloop kennen tijdens een massage bij deze praktijk

Een shiatsu behandeling van Maria van der Sar in Tilburg verlicht uw rugklachten, stress of andere problemen. Dankzij deze professionele massage komt u erachter hoe uw energieomloop in elkaar zit en voelt u toekomstige verstoringen beter aan. Maak een afspraak bij deze praktijk en ervaar een verrijkende massage. Neem gerust contact met haar op om vragen te stellen.

https://www.mariavandersar.nl/