Een populaire kampeerboerderij biedt een tal van recreatiemogelijkheden

Door naar kampeerboerderij De Aalbertshoeve te gaan, verblijft u in een enorm leuke omgeving. Ideaal wanneer u een weekend weggaat dus! Er is in deze prachtige omgeving altijd wel wat leuks te doen. Zo kunt u in de buurt heerlijk zwemmen, paardrijden, midgetgolfen, bowlen en kanoën of andere watersporten beoefenen. Bezoekt u liever een pretpark? Dan zijn de Koningin Juliana Toren en Apenheul in Apeldoorn, Dolfinarium in Harderwijk, Walibi World in Biddinghuizen en Dierenpark Amersfoort allemaal op een steenworp afstand. Hierbij is de kampeerboerderij de ideale uitvalsbasis voor fiets- en wandeltochten. Zo is er altijd wat te vinden dat voor uw gezelschap leuk is. Daarnaast is er op de kampeerboerderij ook genoeg te beleven. Zo is er de mogelijkheid buiten te sporten op het voetbalveld of te spelen op de springkussens. Binnen kunt u bijvoorbeeld darten, sjoelen en tafeltennissen.

Luxe ingerichte accommodaties op een mooie kampeerboerderij

Bent u een uitje aan het plannen voor uw familie, schoolkamp of voor de vereniging? Verblijf dan eens op een kampeerboerderij, zoals De Aalbertshoeve. Deze kampeerboerderij heeft grote, luxe ingerichte accommodaties en is dus ideaal om te verblijven met grote groepen. U geniet dan van diverse faciliteiten, zowel buiten als binnen. Zo beschikt elke accommodatie over een sportveld met een volleybalnet en doelen om te voetballen. Daarnaast is er een trampoline, een zitkuil, een dartbord en een terras en zijn er schommels en wippen. Elke accommodatie heeft daarnaast diverse faciliteiten binnen: een tafeltennistafel, een sjoelbak, een dartbord, een voetbalspel en een tv en videorecorder. Dat is dus altijd onbezorgd genieten van een heerlijk weekend!

Onvergetelijk schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten

Bent u verantwoordelijk voor het organiseren van het jaarlijkse schoolkamp? Dan kan het lastig zijn om iets te bedenken wat voor iedereen leuk is. Het belangrijkste is dat u erop let dat er veel leuke recreatiemogelijkheden in de buurt zijn. Organiseer daarom uw schoolkamp bij een kampeerboerderij in Putten. Daar zijn genoeg leuke bezigheden voor kinderen. Zo kunt u bijvoorbeeld met ze naar het dichtbijgelegen strand of u kunt een spooktocht uitzetten in de Veluwse bossen. Daarnaast kunnen de kinderen naar hartenlust spelen op de midgetgolfbaan, de skelterbaan of op de diverse luchtkussens. Ook kunnen zij meedoen aan diverse activiteiten, zoals het maken van een kompastocht of puzzeltocht. Kinderen hoeven zich bij de kampeerboerderij dus nooit te vervelen. De kampeerboerderij biedt ook genoeg ruimte voor groepen van meer dan 100 personen.