Filter op de occasions die u wilt en kom langs bij de garage in de buurt van Venlo

Dankzij het ideale keuzesysteem van garage Auto Lenders vindt u binnen mum van tijd uw droomauto. Via de website voert u allerlei gewenste gegevens in, zoals merk, model, bouwjaar, transmissie, kilometerstand, prijs en brandstof in. Gebaseerd op uw keuzes verschijnt er een overzicht van de occasions die aan uw eisen voldoen. Altijd al in een Audi willen rijden? Of een specifiek model van Toyota of Volkswagen gewild? Wacht niet langer en ga op zoek naar uw ideale auto. Heeft tussen alle occasions in de buurt van Venlo nog niet de auto gevonden waar u naar op zoek bent? Laat het een van de medewerkers weten en u rijdt binnen no time in uw favoriete au

Uitmuntende service bij reparatie van occasions bij het garagebedrijf nabij Venlo

Wilt u uw auto laten repareren, maar heeft u deze eigenlijk nodig in de tussentijd? Geen probleem, Auto Lenders regelt een leenauto voor u. Wilt u naar een bestemming in de buurt van de garage in Venray? Dan is het ook mogelijk om een fiets te lenen. De uitgelezen kans om de omgeving van Venray te verkennen op de fiets. Ziet u geen mogelijkheid om naar de garage te komen, maar is uw auto wel toe aan reparatie? Geen probleem. De monteurs komen de auto bij u thuis of op het werk halen en na reparatie terugbrengen. Uiteraard beschikt u ook over de mogelijkheid om in de showroom te wachten en een kijkje te nemen tussen alle occasions in de buurt van Venlo.

Kies uit het ruime aanbod aan occasions of laat een auto importeren naar bijvoorbeeld Venlo 

Het zou zo maar eens kunnen voorkomen dat u in het ruime assortiment occasions in de omgeving van Venlo niet de auto van uw dromen vindt. In dit geval heeft u altijd de keuze om uw ideale auto te laten importeren uit Duitsland. U heeft maar liefst keuze uit ca. 100.000 betaalbare en jonge, gebruikte auto’s. Deze auto’s zijn maximaal 5 jaar oud en hebben maximaal 80.000 kilometers op de teller staan. De prijzen die vermeld staan, zijn rijklaarprijzen inclusief BPM, leges, transport, stalling, NL-kenteken en altijd inclusief zes maanden garantie. Dit garagebedrijf heeft een nauwe samenwerking met uitsluitend officiële merkdealers. Zo bent u altijd zeker van de beloofde kwaliteit. Daarnaast bent u bij dit garagebedrijf aan het juiste adres voor zowel particuliere als zakelijke importservice.