Milky design
Image default
Zakelijke dienstverlening

Filterhuizen kopen bij dé specialist

Wilt u filterhuizen en -zakken kopen van hoogwaardige kwaliteit? Exotac Filtertechniek uit Willemstad biedt de beste producten aan in diverse maten en stijlen. Met meer dan 25 jaar ervaring in de nevel-, lucht- en vloeistoffiltratie weet deze expert precies welke producten geschikt zijn voor uw toepassing. Bent u op zoek naar producten in de filtertechniek van topkwaliteit? Ervaar dan de geweldige service van deze expert!

De toepassingen van de behuizingen die deze expert aanbiedt

De filterhuizen die u bij Ecotax Filtertechniek uit Willemstad kunt kopen, zijn te gebruiken voor patroonfilters, zeefmanden en filterzakken. De behuizingen met een enkele zak worden het meest gebruikt. U vindt vier standaardmaten in het assortiment van deze specialist in filtertechniek. Ook vindt u de behuizingen in twee dekseldesigns en verschillende stijlen. U vindt de volgende maten in hun assortiment:

  • Debiet tot 45 m³ /uur
  • Debiet tot 22 m³ /uur
  • Debiet tot 10 m³/uur
  • Debiet tot 5 m³/uur

Het debiet is afhankelijk van de door u gekozen filterfijnheid. Weet u niet zeker welke maat geschikt is voor uw doeleinden? Vraag dan advies aan deze experts. Als u kiest voor de behuizingen van deze specialist, profiteert u van kwaliteit en gebruikscomfort. De zwenkbouten en deksels zijn namelijk eenvoudig te verwijderen zonder dat u speciaal gereedschap nodig heeft. Zo kunt u de producten bijvoorbeeld eenvoudig schoonmaken. Ontdek alle voordelen die de producten van deze specialist met zich meebrengen!

Neem contact met deze specialist op voor meer informatie

Wilt u meer weten over de filterhuizen en andere producten in de filtertechniek die u bij deze specialist kunt aanschaffen? Neem dan snel contact met hen op. Ze informeren je graag over het uitgebreide productaanbod en over welke producten geschikt zijn voor uw toepassing. Zo weet u zeker dat u altijd de juiste aankoop doet. Ontdek de vele voordelen van de service die deze specialist biedt!