Heeft uw kind moeite met lezen? Kom dan langs de optiek in Eindhoven

Op het moment uw kind moeite heeft met zien, gaat u het best naar de optiek in Eindhoven toe. Op die manier zorgt u ervoor dat uw zoon of dochter weer mee kan doen op school. Wanneer er tijdens het lezen een regel of woord wordt overgeslagen of letters door elkaar worden gehaald, wordt er vaak een stempel in de vorm van dyslexie op gedrukt. Maar wist u dat een bril in tal van situaties dé uitkomst kan bieden? Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven krijgt uw zoon of dochter een betrouwbare oogmeting. Wellicht komt uit deze oogmeting een prisma of sterkte en wordt er op basis van de meting een gepaste bril aangemeten. Omdat de ogen van kinderen in een korte periode sterk veranderen is uw zoon of dochter uiteraard van harte welkom om de ogen regelmatig te controleren. Hierdoor wordt een zo optimale ondersteuning geboden en wordt de ontwikkeling van de ogen gestimuleerd. 

Ga voor glazen van de beste kwaliteit bij de optiek in Eindhoven

Wist u dat het uitzoeken van de juiste glazen net zo belangrijk is als het vinden van een passend montuur? Daarom is het belangrijk om altijd te kiezen voor specialistische oogzorg. Bij Optiek Verhoeven in Eindhoven heeft u de keuze uit het beste glas. Er wordt gewerkt met de beste leveranciers zoals HOYA en Zeiss. Worden uw glazen voorzien van een krasbestendige laag, een leesgedeelte of heeft u speciale wensen op het gebied van glascoatings? De opticien gaat graag met u om tafel zitten om de wensen door te nemen. Uiteraard ontvangt u een persoonlijk advies over wat voor soort glas bij uw montuur en ogen gewenst is. 

Een ruim aanbod aan (merk)monturen bij de optiek in Eindhoven

Een bril is tegenwoordig meer dan een hulpmiddel om beter mee te zien. Met een bril bepaalt u zelfs uw outfit. Van een breed zwart montuur tot aan een smal metalen montuur en van kleurrijk tot unikleur. Welke bril past het beste bij uw gezicht? En nog belangrijker, waar gaat uw voorkeur naar uit? De gespecialiseerde opticiens bij Optiek Verhoeven in Eindhoven geven u een passend advies en zoeken met u een geschikt montuur uit. Kies uit prachtige merken zoals Chanel, Alain Mikli en Calvin Klein. Tijdloze modellen die er ook nog eens fraai uitzien. Want het oog wil toch ook wat?