Milky design
Image default
Relatie

Het aanvragen van een echtscheiding doet u met experts

Nu makkelijk een scheiding aanvragen kan bij De Echtscheidingswinkel. Het is nu makkelijk en voordelig om een scheiding aan te vragen. De experts van het bedrijf neemt het proces met u door. Zo wordt de kinderalimentatie geregeld zodat de kinderen niet de dupe worden van de scheiding. Het proces wordt samen met u geregeld.

Een echtscheiding aanvragen met kinderalimentatie

Het aanvragen van een scheiding gaat nu makkelijk en voordelig bij De Echtscheidingswinkel. Neem dan nu contact op met de experts. Zij zorgen dat alles wordt geregeld met de kinderalimentatie en de andere kosten die erbij komen kijken. Hierdoor worden de kinderen niet de dupe van uw scheiding, want dit is natuurlijk nooit de bedoeling. De aanvraag bij de rechtbank van een echtscheiding duurt ongeveer zes tot acht weken. Daarna doet de rechtbank een uitspraak waar beide partijen zich aan moeten houden. Van te voren wordt er wel met beide partijen besproken wat de meest positieve uitkomst in en daar wordt een middenweg in gevonden zodat beide partners tevreden zijn. Als u vragen heeft over het proces van een scheiding aanvragen is het mogelijk om contact op te nemen met de experts. Ze plannen een afspraak in waarin u al uw vragen kunt stellen. Daarnaast wordt het proces van het aanvragen van een scheiding of het aanvragen van kinderalimentatie gelijk gestart. Zo is het mogelijk om snel en voordelig een scheiding aan te vragen. Neem contact met het bedrijf op en maak een afspraak.

Vraag een afspraak aan

Vraag een afspraak aan om de kinderalimentatie en een scheiding aan te vragen. Via het aanmeldformulier meldt u zich aan voor een afspraak met een van de experts. Neem nu contact op met het bedrijf als u een scheiding wilt aanvragen of als u vragen heeft over de kinderalimentatie die u of uw ex-partner moet betalen.