Hoe werkt het precies als u een Amerikaanse auto gaat importeren?

Wilt u een Amerikaanse auto laten importeren door een specialist? Dan moet u een vast stappenplan voor het importeren van auto’s volgen. Als allereerste moet u een importvergunning met Nederlands kenteken zien te verkrijgen voor de auto. Of de geïmporteerde auto een Nederlands kenteken mag krijgen, wordt onderzocht door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdrachtgeeft een Amerikaanse auto te importeren

Naast snelle service door Marlog Car Handling, bent u bij dit bedrijf ook altijd zeker van de hoogste kwaliteit. Nadat u betaald heeft, wat u veilig via het internet doet, wordt de auto binnen korte tijd opgehaald bij de verkoper. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland. Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld. 

Plannen om een Amerikaanse auto te importeren? 

Tijdens uw reis naar Amerika heeft u heel wat cultuur opgesnoven. Wat u nog het meest is bijgebleven, zijn die prachtige Amerikaanse auto’s. Wellicht wilt u zelfs zo’n echte oldtimer importeren naar Nederland? Maar weet u niet goed wat hierbij allemaal komt kijken? Marlog Car Handling helpt u graag. Als een van de meest betrouwbare auto import bedrijven in Nederland regelen zij graag het volledige transportproces voor u, inclusief alle procedures die nodig zijn om een buitenlandse auto naar Nederland te importeren. U betaalt hiervoor een duidelijke all-in prijs. De kosten kunnen in veel gevallen laag gehouden worden. Voor deze lage prijs voert de specialist Handling de gehele procedure uit zoals u dat wenst.