Jacuzzi kopen: kiest u voor luxe of eenvoud?

Een jacuzzi kopen is voor veel mensen een droom. Allereerst vanwege de aanschafprijs en de installatiekosten, maar ook vanwege het energieverbruik. Het water in een jacuzzi moet natuurlijk warm gehouden worden en dat vreet energie. Althans, dat was altijd zo. Tegenwoordig kunt u een jacuzzi kopen met een veel lager stroomverbruik waardoor de lopende kosten van een jacuzzi drastisch omlaag zijn gegaan. Ook de aanschafprijs en installatiekosten zijn dankzij de ontwikkeling van nieuwe technieken een stuk lager geworden. Maak dan ook van uw droom werkelijkheid en zet de eerste stap door een offerte op te vragen bij een specialist.

Bij de specialist kunt u zowel een nieuwe als een gebruikte jacuzzi kopen

Heeft u altijd een jacuzzi willen hebben? Heeft u het alleen altijd te duur gevonden? Dan is er goed nieuws! U kunt een jacuzzi aanschaffen bij Jozon. Bij deze specialist op het gebied van zwembaden, jacuzzi’s en andere wellness apparatuur kunt u een tweedehands jacuzzi kopen voor een hele nette prijs. Het gebeurt regelmatig dat leveranciers inruilexemplaren een grondige onderhoudsbeurt geven en deze vervolgens weer in de verkoop zetten. En dit zijn nog prima jacuzzi’s die nog jaren mee kunnen en van bekende merken zijn zoals Sundance en 4Seasonsspa. Dit zijn jacuzzi’s van absolute topkwaliteit waar u dan een bodemprijs voor betaalt. Uw persoonlijke spa komt zo weer een stapje dichterbij.

Een exclusieve jacuzzi kopen van bekende merken

Menig buurman zal jaloers op u zijn als u een jacuzzi aanschaft. Bij een gespecialiseerde dealer van exclusieve merken, zoals Sundance , 4Seasonsspa en Cal Spa, kunt u een prachtige jacuzzi kopen. En niet alleen kunt u bij de specialist een nieuwe jacuzzi kopen, u kunt meteen kiezen voor een montageservice bij de levering. Zo wordt uw nieuwe jacuzzi meteen ingebouwd in uw tuin, huis of aangebouwde spa. En omdat een jacuzzi ook nogal wat onderhoud vergt, kunt u bij de leverancier ook een onderhoudscontract afsluiten. Daarmee heeft u alles dat u nodig heeft voor het goed werken van uw jacuzzi onder een dak zitten en is het voor u alleen nog maar genieten geblazen.