Kies voor een onderhoudscontract voor uw opritverwarming

Onderhoud u uw opritverwarming zelf? U wordt aangeraden dit te laten doen door een specialist. Dat zou zonde zijn ook, aangezien de garantie verloopt wanneer u zelf iets kapot maakt. En met een onderhoudscontract bij Heating Group International hoeft u ook niets te doen. Zo zit u er iedere winter warmpjes bij, en dat voor een zeer zacht prijsje. Bij een storing garandeert Heating Group International ook nog eens een minimale reactietijd. Bellen om een contract af te sluiten is een koud kunstje en u heeft er jarenlang profijt van.

Schakel de expert in voor de aanleg van uw opritverwarming

Kent u de noviteit opritverwarming al? Hiermee voorkomt u gevaarlijke glijpartijen rondom huis. De auto glijdt niet meer weg en de kinderen kunnen veilig buitenspelen tijdens de koude maanden. Voor het aanleggen van de opritverwarming heeft u wel een bedrijf nodig dat dit voor u kan doen. Aan de ene kant heeft u geen tijd en zin om het zelf te doen. En aan de andere kant wilt u graag advies over wat voor soort opritverwarming bij uw oprit past. Loopt uw oprit schuin omhoog, of zit er een bocht in? En hoe lang is de totale oprit? Allemaal vragen waar u een antwoord op krijgt wanneer u contact opneemt met Heating Group International.

Met een expert voor uw opritverwarming komt u nooit van een koude kermis thuis

Na een gezellige avond op de kermis krijgt u namelijk een warm welkom! Dat kan door de opritverwarming en de unieke aanpak van Heating Group International. Waarom? Dat is een vrij technisch verhaal. Het komt erop neer dat er met matten of kabels gewerkt kan worden. Deze expert werkt zoveel mogelijk met kabels omdat deze exact op maat gemaakt kunnen worden. Wanneer de kabels eenmaal liggen is de warmte ook veel beter te reguleren dan wanneer er matten worden gebruikt. En dan vergeten we nog bijna te noemen dat u maar liefst 15 jaar garantie krijgt op de kabels! Niet genoeg? Neem er een onderhoudscontract bij, dan verlengen ze de garantie met nog eens 5 jaar.