Laat staal op maat meniën en stralen

Zoekt u een expert om staal op maat te laten meniën en stralen? Zo’n expert is Bassa Staal. Deze specialist heeft namelijk goede contacten met gespecialiseerde straal- en spuitbedrijven waar uw staal geheel op maat gemaakt kan worden. Vrijwel elk profiel kan worden gestraald en gemenied. Hierbij wordt de walshuid van het staal afgestraald en gereinigd. Vervolgens wordt er menie aangebracht wat een goede grondlaag is voor het staal. Over deze laag kunt u een andere kleur verven. Zo ontvangt u altijd staal op maat. Uiteraard biedt Bassa Staal ook andere afwerkingsmogelijkheden.

Staal op maat laten knippen, boren, snijden of galvaniseren?

Er zijn verschillende mogelijkheden om staal op maat te laten maken. Laat staalplaten knippen of snijden in verschillende vormen of diktes. Of laat het voorzien van gaten. Dit kan naar gelang het staal niet te dik of te breed is. Maar ook galvaniseren behoort tot de mogelijkheid. Omdat er slechts enkele buizen en profielen standaard gegalvaniseerd op voorraad zijn, biedt Bassa Staal de mogelijkheid om andere profielen volgens NEN-EN-ISO 1461 te galvaniseren. Al voor een scherpe prijs kunt u staal op maat laten galvaniseren. Of het nu om grote of kleine hoeveelheden gaat, Bassa Staal is u graag van dienst.

Grote voorraden van staal dat op maat gemaakt kan worden

Bassa Staal heeft enorme voorraden waarmee ze vele klanten kunnen bedienen. Deze voorraad bestaat uit diverse soorten staal van Bassa Staal, verdeeld over het terrein van 13000 m2. Van het staal worden gelaste en naadloze buizen, staf-en balkijzer, platen, koudgewalste profielen en blank staal gemaakt. Uiteraard zijn de producten enkel van de beste kwaliteit en geschikt voor allerlei doeleinden. Heeft u staal op maat laten maken, maar beschikt u zelf niet over transportmiddelen? Geen probleem! Deze specialist levert graag uw grote en kleine bestellingen op de gewenste plaats van bestemming. Zo weet u zeker dat u snel en vakkundig het staal in huis heeft dat precies aan uw wensen voldoet.