Partner in opslag van goederen en veel meer in Den Bosch

U zoekt een betrouwbaar transportbedrijf in de omgeving van Den Bosch voor de opslag van goederen. Maar daarnaast wilt u deze goederen ook zorgvuldig laten vervoeren. Bij de specialist kunt u terecht voor het transport van pallets, containers of stukgoederen. Dan schakelt u Brouwers in. U hoeft slechts één bedrijf uit Den Bosch te benaderen voor zowel de opslag als het transport van goederen. Of u er u goederen naar het buitenland moeten, er producten vanuit Duitsland of België naar Nederland moeten of u binnen Nederland goederen transporteert: bij Brouwers is het mogelijk. Dankzij het uitgebreide wagenpark is het transportbedrijf altijd in staat om aan uw wensen te voldoen.

Vraag een offerte aan als u een opslag in Den Bosch wilt huren

Wilt u pallets of andere goederen opslaan en zoekt u daarvoor een gespecialiseerd bedrijf? Bekijk dan eens de mogelijkheden van Brouwers. Het bedrijf beschikt over twee locaties op de industrieterreinen de Brand en de Vutter. De locaties in Den Bosch bieden samen ruimte voor ongeveer 25.000 pallets, zodat u altijd voldoende ruimte heeft voor de opslag van uw goederen. Vanuit daar vertrekken er ook vrachtwagens voor transport. Zo kunt u eenvoudig de opslagruimte combineren met transport van of naar het binnen- en buitenland. Wilt u gebruikmaken van de opslag van Brouwers in Den Bosch? En bent u benieuwd naar de prijzen en de mogelijkheden voor uw situatie? Dan vraagt u via de website een offerte aan.

Voor welke goederen zoekt u opslag in Den Bosch?

Pallets opslaan op een veilige locatie, daarvoor schakelt u een professioneel en ervaren bedrijf in. Ook voor tijdelijke inboedel of voorraad goederen kiest u voor een specialist. Dan kunt u kiezen voor de opslagmogelijkheden van Brouwers in Den Bosch. Het bedrijf beschikt over twee locaties waar ruimte is voor zo’n 25.000 pallets. Daarnaast blijven zij alsmaar innoveren in nieuwe technologieën. Zo is het moderne warehouse uitgevoerd met verrijdbare stellingen, inrijdstellingen en conventionele stellingen. Bovendien denken de logistiekspecialisten met u mee om tot een passende oplossing te komen. Op die manier kunt u altijd rekenen op een veilige en zorgvuldige opslag van uw goederen in Den Bosch.