Profiteer van een totaalpakket als u uw autoschade laat repareren in de buurt van Maastricht

Kom langs bij een moderne garage in de omgeving van Maastricht om uw autoschade te herstellen. Dan weet u zeker dat u profiteert van een totaalpakket. Heeft u een klein ongelukje gehad waardoor de ruit is beschadigd? WellColl Groep lost het snel en vakkundig voor u op. Deze specialist repareert ruiten van iedere auto en van ieder merk. Heeft u een sterretje in de ruit? Laat dit snel repareren voordat het sterretje doorscheurt. Een barst in de ruit is niet alleen gevaarlijk, maar zo’n barst is ook niet meer te herstellen met hars, wat wel het geval is bij een sterretje in de ruit. Hierdoor kunnen de kosten hoog oplopen. Heeft u toch een barst in uw autoruit? De expert van WellColl Groep vervangen uw ruit snel en met zorg, zodat u weer veilig rondrijdt. 

Ervaren hersteller van autoschade in Maastricht en omgeving

U wilt toch ook dat een bedrijf uw autoschade op een professionele manier repareert? Bij WellColl Groep wordt er alleen gebruikgemaakt van de modernste reparatietechnieken. Zo wordt er bijvoorbeeld uitgedeukt zonder dat er gebruik wordt gemaakt van spuiten, zodat uw auto als nieuw is. Op deze manier kunnen ook kleine beschadigingen hersteld worden. Dit geldt ook voor beschadigingen aan ruiten. Alle beschadigingen worden op een kostenbesparende manier gedaan, zonder gebruik te maken van stoffen die schadelijk zijn voor het milieu. Omdat WellColl Groep in de regio Maastricht is aangesloten bij AAS Schadeherstel, zijn kwalitatief hoogwaardige reparaties van uw autoschade gegarandeerd. 

Autoschade aan uw oldtimer? Kom langs bij de specialist in de omgeving van Maastricht

U heeft een prachtige oldtimer in de schuur staan, die u maar al te graag wil laten repareren. Ook voor autoschade aan uw oldtimer gaat u naar een professioneel bedrijf in Maastricht. Zo weet u zeker dat de prachtige sfeer van uw oldtimer blijft behouden, maar dat de auto wel weer goed werkt. Kom naar WellColl Groep, een bedrijf dat staat voor professionaliteit en vakmanschap! Deze vakkundige automonteurs hebben veel ervaring met het herstellen en restaureren van oldtimers. Hierbij worden de modernste technieken en verzorgende autolakken gebruikt. Wilt u uw oldtimer na het herstel verkopen? WellColl Groep zorgt ook voor zorgvuldig transport en heeft zelfs de mogelijkheid professionele foto’s te maken in hun eigen fotostudio.