Milky design
Verbouwen

Veelzijdigheid van stukadoors

Bij een stukadoor denken veel mensen alleen maar aan werklui die de hele dag wanden en plafonds staan te witten. Het tegendeel blijkt echter waar te zijn. Zeker als het om de vakmensen van Van de Kamp uit Putten gaat. Dit bedrijf kan namelijk ook prima uit de voeten met het realiseren van decoratief pleisterwerk en voorziet uw wanden tevens graag van allerlei andere kleuren dan alleen maar wit, zodat u met het stucwerk een heel eigen sfeer in uw woning kunt creëren die naadloos aansluit op alle andere onderdelen in uw interieur.

Altijd een echte expert die de klus voor u uitvoert

Het team van Van de Kamp bestaat uit louter vaklui die kunnen bouwen op een schat aan kennis en ervaring die ze in de loop der jaren hebben verzameld. Daarbij geldt ook dat elke stukadoor in het team over een of meerdere specialismen beschikt, zodat we altijd de juiste vakman aan de juiste werkzaamheden kunnen koppelen. Dit soort individuele expertises zorgen ervoor dat elke stucklus efficiënt voor u wordt afgehandeld en dat u een meer dan perfect eindresultaat krijgt opgeleverd. Om deze geoliede werkwijze tot in de puntjes uit te kunnen voeren is het natuurlijk wel van belang dat we goed begrijpen wat uw persoonlijke wensen zijn. Voordat onze vakmensen bij u aan de slag gaan zullen we daarom eerst tijdens een gesprek met u al die wensen in kaart brengen. Deze persoonlijke aanpak zorgt er ook voor dat u alle ruimte krijgt om gerichte vragen over kleuren, structuren en stijlen aan ons te stellen, zodat we u op dat vlak via onze onafhankelijke stylist van een vrijblijvend en gratis advies kunnen voorzien.

Praktische hulp van onze stukadoors

De stukadoors van Van de Kamp worden overigens niet alleen maar ingezet om van ruimtes sfeervolle kunstwerken te maken. Ook voor puur praktische omstandigheden staan ze graag voor u klaar. Zo herstellen ze op professionele wijze scheuren in wanden en werken ze lekkagevlekken op muren vakkundig weg.