Milky design
Image default
Bedrijven

Verlaag de grondwaterstand met bronbemaling

Bent u op zoek naar een bedrijf dat u kan helpen bij het verlagen met de grondwaterstand? Dan zit u hiervoor goed bij Mos Grondwatertechniek. Bronbemaling is een verzamelnaam voor verschillende technieken. Met behulp van deze technieken kan de grondwaterstand verlaagd worden. Dit wordt gedaan door grondwater aan de bodem te onttrekken. Door middel van deze techniek kan er droog gewerkt worden bij het aanleggen van leidingen, riolering, bouwputten en kelders. Grondwatertechniek is een specialisme die dit bedrijf zeker in huis heeft. Grondwater wordt gebruikt om te drinken, om te koelen en om te blussen. Zij zijn al ruim 100 jaar met grondwater vertrouwd.

Toegepaste technieken

Wanneer dit bedrijf aan de slag gaat met bronbemaling, dan is dit afhankelijk van de toegepaste techniek die hiervoor gebruikt wordt. Hierbij wordt er onderscheid gemaakt tussen filterbemaling, horizontale bemaling en diepwelbemaling. Bij filterbemaling worden meerdere filters aangesloten op één zelf aanzuigende pomp. Dit wordt vaak toegepast bij zandige bodems. Bij horizontale bemaling wordt het grondwater opgepompt via een horizontale drain. Dit wordt onder andere gebruikt bij het aanleggen van sleuven ten behoeve van leidingen en kabels. Diepwelbemaling wordt gebruikt om het grondwater te verlagen en langdurig te stabiliseren op gewenste diepte. Deze techniek wordt meestal toegepast bij grote en diepe bouwputten.

Bel voor meer informatie

Heeft u interesse gekregen in een samenwerking met dit bedrijf voor het verlagen van de grondwaterstand met behulp van bronbemaling? Dan hoeft u enkel en alleen contact met dit bedrijf op te nemen. Heeft u vragen over bronbemaling of bent u misschien benieuwd naar een van de andere diensten die zij aanbieden? Aarzel dan niet en neem gerust eens contact op met een van de medewerkers van dit bedrijf. Samen kijken zij graag met u naar de mogelijkheden en zij geven ook graag antwoord op al uw vragen. Zij staan graag voor u klaar.

https://mos-grondwatertechniek.nl/