Milky design
Vervoer en transport

Vrieshuis

Bent u als restaurant eigenaar op zoek naar een goede op slag voor uw producten? Dan wilt u een vrieshuis vinden dat aan een aantal belangrijke eisen voldoet. Zo is het natuurlijk handig als het gunstig gelegen is. Daarnaast is het prettig als er mensen werken die verstand hebben van diepvriesopslag. Producten invriezen en bewaren klinkt erg simpel, maar er komt heel wat bij kijken. Er is kennis van verschillende voedingsmiddelen vereist om deze op de juiste manier te kunnen bewaren. Alleen zo wordt de kwaliteit van uw producten gewaarborgd. Gelukkig beschikken we bij Frigo Group over deze kennis.

Frigo Group

Al sinds 1973 houdt Frigo Group zich bezig met de koel- en vriesopslag van verschillende soorten levensmiddelen. We zijn gespecialiseerd in het bewaren van vlees, kip en vis, brood, banket, desserts en fruit. Al deze producten hebben een aparte opslag, omdat ze elk een andere behandeling vereisen voor behoud van kwaliteit. Bij Frigo Group werken mensen die opgeleid zijn om uw producten met zorg te bewaren. Wij zijn er voor iedereen die op zoek is naar een strategisch gelegen vrieshuis. Of u nu pallets vol met producten op wilt slaan, of slechts enkele dozen. Frigo Group biedt graag de juiste oplossing.

Geconditioneerd vervoer

Ook voor het koel- en vriestransport van uw producten kunt u rekenen op de deskundigheid van Frigo Group. Om uw producten in perfecte staat van A naar B te vervoeren, gebruiken we onze eigen vrachtwagens en chauffeurs. De levensmiddelen worden tijdens het gehele proces op de juiste temperatuur gehouden. We verzorgen geconditioneerd vervoer van en naar onze vrieshuizen en distribueren producten naar diverse landen in Europa. Zowel binnen onze vrieshuizen als tijdens het transport, weten we van moment tot moment waar uw producten zich bevinden. Wilt u weten wat we voor u kunnen betekenen, neem dan gerust contact op.

https://www.frigogroup.com/nl