Wilt u dozen gaan kopen? Hier krijgt u de beste service!

Als u besloten heeft om een product ergens te kopen, dan gaat u toch ook in zee met een bedrijf dat weet waar ze mee bezig zijn? Koop uw dozen bij expert De Jong Verpakking. Zij kunnen u voorzien van hoogwaardige service, dit in combinatie met juiste kwaliteit. Zij kunnen u service van de bovenste plank garanderen, zij luisteren naar uw wensen en behoeftes en gaan hiermee aan de slag. Een persoonlijke aanpak staat dan ook hoog in het vaandel bij dit specifiek bedrijf. Zo kunt u uw dozen kopen, en binnen al 24 uur geleverd krijgen. Dus kies voor de beste service en ga in zee met een bedrijf die weet van wanten en u op de 1e plaats zet! Veilig en zorgvuldig verpakt, getransporteerd en opgeslagen.

Dozen voor uw assortiment kopen

Als u zoekende bent naar dozen voor uw aanbod aan producten, zoekt deze dan voordelig bij de bron van het karton. U kiest er dan voor om bijvoorbeeld in zee te gaan met De Jong Verpakking, zij kunnen u op een deskundig advies op maat helpen. Zo kunt u uw dozen kopen met de nodige kwaliteit en service. Daarnaast is De Jong verpakking ook de enige onafhankelijke producent van golfkarton in ons koude kikkerlandje. Zodoende kunt u uw assortimentsdozen voordelig bij de bron aanschaffen. Steeds meer bedrijven kiezen er dan ook voor om hun dozen te kopen bij dit specifieke bedrijf, dit onder andere door de enorme voorraad en snelle productietijd. Dus wees verstandig en kies ervoor om in zee te gaan met een professional

Dozen kopen en deze laten leveren in het weekend

U heeft de goede keuze gemaakt en u gaat verpakkingen of dozen aanschaffen bij De Jong Verpakking. Dan kunt u ervoor kiezen om deze te laten leveren in het weekend, u hoort het goed, laten leveren op zaterdag en zondag. U kunt dit gemakkelijk doorgeven door te bellen of faxen naar de verkoop binnendienst. Zo kunt u uw dozen kopen tegen een scherpe prijs, bent u verzekerd van een juiste kwaliteit. Maar Als kers op de taart kunt bent u verzekerd van de allerhoogste service binnen de markt. Dus wilt u uw dozen kopen bij een bedrijf dat staat voor zijn klanten en deze zo goed mogelijk wilt helpen? Dan moet u eens kijken naar de mogelijkheden van De Jong Verpakking.