Milky design
Image default
Cadeau

3 x inspiratie voor een cadeau met chocolade

De feestdagen, of het nu om kerst gaat, om Pasen of om valentijnsdag, zijn perfect om de personen om je heen te laten zien hoeveel hij of zij voor je betekent en hoeveel je om hem of haar geeft. Of het nu je favoriete persoon in de wereld is of een totale vreemdeling, iedereen houdt van chocolade! Chocolade is dan ook het perfecte cadeau om te geven, maar is er in vele soorten en maten. Wat je kiest is natuurlijk afhankelijk van de smaak van de ontvanger, maar om je vast een handje op weg te helpen geef ik je in dit artikel wat inspiratie.

 

Klassieke chocolade geschenken

Of het nu je beste vriend is of de liefde van je leven, er zijn genoeg manieren om te laten zien hoeveel je om hem of haar geeft. Er zijn tal van traditionele chocolade geschenken die zeker een glimlach op ieders gezicht toveren, zoals klassieke chocoladerepen, truffels, bonbons en nog veel meer. Je kunt een doos heerlijke chocolade brownies kopen, een blik zelfgemaakte fudge of een zak chocolade pinda’s. Zorg dat je de favoriete smaak van de ontvanger weet, zodat je hieraan kunt voldoen met het cadeau. Het zou immers zonde zijn als je net de smaak kiest waar hij of zij niet van houdt.

 

Chocolade met een boodschap

Heb je iets te vieren? Wil je bijvoorbeeld voor je valentijn chocolade kopen? Of wil je iemand beterschap wensen met chocolade? Kies dan voor chocolade met een boodschap erop. Hierdoor is het voor de ontvanger meteen duidelijk waarom hij of zij de chocolade krijgt (mocht dat nog niet duidelijk zijn) en de boodschap maakt het ook een stuk persoonlijker dan zomaar een doosje chocolade. Je kunt kiezen voor chocolade waar de boodschap op de chocola zelf staat, maar je kunt ook kiezen voor een geschenkpakket waar de boodschap op de wikkel staat. 

 

Maak je eigen chocolade geschenken

Misschien nog wel het allerleukste chocolade cadeau is de chocolade die je zelf gemaakt hebt. Chocolade gerechten zijn er genoeg en voor de meesten hoef je echt niet lang in de keuken te staan. Denk maar eens aan een lekkere zelfgemaakte brownie of aan een lekkere chocoladetaart. Het zelf maken is een geweldige manier om iemand te laten zien hoeveel je om hem geeft, terwijl je ook je creatieve kant laat zien en het een veel persoonlijker cadeau wordt. Zoek online een recept en volg de instructies om je eigen chocolade geschenken te maken. 

Wees creatief en voeg zijn of haar favoriete smaken toe. Houdt hij of zij bijvoorbeeld heel erg van marsepein of van appel-kaneel? Voeg deze smaken dan toe aan je chocolade cadeau. 

 

https://www.chocoladebezorgd.nl/chocolade-cadeau/valentijn-chocolade/