Milky design
Image default
Aanbiedingen

4x inspiratie voor kerstcadeau voor hem

4x inspiratie voor kerstcadeau voor hem

Voor je het weet staat december weer voor de deur, maar ben je een beetje inspiratieloos? Er zijn genoeg leuke cadeaus voor hem, dus geen paniek! In deze blog geven wij jou 4x cadeautips voor hem tijdens kerst!

 

Een boek

Houdt jouw partner van lezen? Dan is het geven van een boek het perfecte idee! Boeken kunnen over van alles gaan. Wat voor boek vindt hij leuk om te krijgen? Geef hem bijvoorbeeld een boek over een onderwerp wat hij, of jullie beiden erg interessant vinden. Houdt hij ook nog eens van lekker eten? Geef hem een barbecue- of kookboek, waar jullie samen van de recepten kunnen genieten tijdens de feestdagen! 

 

Filmpakket

Altijd goed: lekker knus op de bank je favoriete (kerst)film kijken. Tover de woonkamer om tot een bioscoop en geef het wat sfeer door kaarsjes en dekentjes neer te zetten. Onder het genot van een borreltje en popcorn genieten jullie samen van een quality time momentje. Raap zijn favoriete snacks bij elkaar en maak hier een mooi pakketje van, perfect voor de koude kerstdagen! 

 

Dag- of weekendtrip

Heel wat anders, het cadeau geven van een dagje uit! Het is een cadeau dat herinneringen met zich meebrengt, die voor altijd bij je blijven. Hoe leuk is het om jaren later herinneringen op tafel te gooien en aan dit uitje terug te denken? Je kan hier denken aan een dagje weg met het gezin, of een romantische date samen. Denk aan een dag- of weekendtrip naar een Europese stad zoals Londen of Parijs. Een ideaal cadeau voor de reisliefhebber, helemaal leuk om dit rond de kerstdagen te plannen!

 

Kerstsokken 

Ben jij op zoek naar de leukste kerstsokken voor heren? Met foute kerstsokken zit je altijd goed. Verras jouw partner, vader of broer met kerstsokken met de gekste printjes! Zachte sokken in het rood of groen, voor de echte kerstsfeer. Ook verkrijgbaar in printjes met de kerstman, kerstboom of sneeuwvlokjes en meer. Met de kerstsokken heren is jouw man helemaal voorbereid voor de gezellige periode tijdens de feestdagen!

 

https://www.underweardistrict.nl/