Milky design
Image default
Aanbiedingen

De beste kapper van Delft

Woon je in de omgeving van Delft en verlang je na maanden van quarantaine naar een lekkere knipbeurt? Ga dan naar de Delftse kapperszaak ONE kappers, een stijlvolle en luxe kapperszaak aan de Koornmarkt. Eindelijk gaan we weer sociale dingen doen, we zien onze vrienden, familie en collega’s weer. Dan moeten we er natuurlijk wel op ons best leehnavasor uitzien. De kapper delft centrum, ONE kappers bestaat uit een team van drie getalenteerde kapsters: Nicoline, Tammara en Michelle. Alle drie hebben ze heel veel ervaring met knippen en geven ze u de beste ervaring en beleving. In de stoel bij Nicoline voel je je meteen helemaal welkom. Ze begrijpt precies wat je zegt en ze heeft veel ervaring. Daardoor weet ze wat leuk bij u zal staan en ze zal je niet laten gaan voordat je helemaal tevreden bent. Samen bepalen jullie het perfecte kapsel. Tammara weet van alles wat, maar haar specialiteit is toch echt het knippen van een strakke herencoupe of kort vrouwelijk haar. ONE kappers Delft is dus een goede herenkapper Delft. Dan heb je Michelle nog, zij is heel goed in het verven van haar, bij haar in de stoel zitten is super ontspannen.

 

Bij ONE kappers ben jij de ‘number one’. Al vanaf het moment dat je de zaak binnenkomt wordt je verwelkomd en voel je je prettig en op je gemak. De kapsters bespreken alles rustig met je: wat vind je fijn aan je haar? Wat zijn je wensen voor deze knipbeurt? Welke producten gebruik je graag? Dan krijg je advies, de kapsters weten altijd wat goed bij je gezicht, lichaam en persoonlijkheid past. Samen komen jullie tot een conclusie en dan kan de knipbeurt eindelijk beginnen!

 

Bij ONE kappers begint elke behandeling met een zeer ontspannende wasbeurt. Ook heb je de mogelijkheid tot een wasmassage. Vervolgens begint het knipwerk. Alle kapsters bij ONE kappers zijn hoog opgeleid en zij heel ervaren. Bovendien volgen ze regelmatig trainingen om vakkundig volgens de laatste trends te kunnen knippen. Nadat jij helemaal tevreden bent met het knipwerk, wordt je haar gestyled. Dit gebeurt totaal naar de wens van de klant. Bij ONE kappers Delft heb je zelf in de hand wat er met je haar gebeurt, wacht dus niet te lang en maak een afspraak!

https://www.onekappers.nl/