Milky design
Image default
Dieren

Dropshipping van dierenbenodigdheden

Ben je eigenaar van een eigen webshop of fysieke winkel en wil je gebruik maken van dropshipping? Dan bent u bij Van der Meer uit Rotterdam in juiste handen. Dit is een ideale oplossing wanneer je niet genoeg ruimte hebt om je producten op te slaan. Deze groothandel levert bestellingen door dropshipments. De werking gaat als volgt: de klant plaatst een bestelling via jouw webshop of winkel. Door je order te koppelen of het handmatig invoeren wordt de bestelling bij deze groothandel geleverd. Zij versturen de bestelling vervolgens naar de klant in een lege doos, zonder enige vorm van reclame. Als afzender staan de gegevens van jouw webshop of winkel. Als retouradres staat in principe het adres van de groothandel, maar in overleg kan dit ook anders.

Hoe gaat dropshipping in zijn werk?

Dierenbenodigdheden via dropshipping is mogelijk door deze groothandel. Je plaatst een bestelling en klinkt hierbij op bezorgen. Vervolgens geef je aan dat je dierenartikelen door dropship wilt laten versturen. Bestel je binnen Nederland voor 17:30 uur? Dan ontvang je de volgende dag al je bestelde producten, met uitzondering van palletbestellingen. Hierbij geldt dat deze voor 12:00 uur moeten worden besteld, om ze de volgende dag al in huis te hebben. Het proces om dierenbenodigdheden via dropshipping te versturen, is op verschillende manier mogelijk. Zo maken zij gebruik van de platformen CCV, Shopify, Magento en Woocommerce. Het uitgangspunt van deze groothandel is ‘’own a happy pet’’. Zij doen er dan ook alles aan om hun klanten en dieren tevreden te stellen. Dit doen zij door enkel de beste kwaliteit te leveren.

Profiteer van deze groothandel als tussenschakel

Wanneer je je dierenbenodigdheden via dropshipping wilt versturen, profiteer je van snelle levering. Leg de focus op je zaak en geef het proces rondom dropshipping over aan specialisten. Ben je geïnteresseerd in deze dienstverlening? Bezoek dan snel de website waar je meer informatie vindt over alles rondom dropshipping.