Milky design
Dieren

Zilvervisjes, houtworm en kakkerlakken bestrijden

Zilvervisjes, houtworm, boktor en kakkerlakken bestrijden

Ondervindt u overlast aan zilvervisjes, houtworm, boktor of kakkerlakken? Dan bent u bij Vreeman Ongedierte aan het juiste adres! Wij zijn gespecialiseerd in de bestrijding van ongedierte en helpen u door middel van onze ruime kennis graag bij het oplossen van uw probleem.

Zilvervisjes en papiervisjes bestrijden

Zilvervisjes kunt u overal in huis vinden. Ze zitten in kledingkasten, de badkamer, in verhuisdozen of zelfs in bed! Papiervisjes kunnen schade aanrichten aan het behang en ander papier, zoals in boekenkasten. Dit soort ongedierte verschuilt zich vaak op plekken waar u niet bij kunt en is vooral ’s nachts actief.

Houtworm en boktor bestrijden

Ongedierte die in het hout leven vallen onder de naam ‘houtworm’. De meest voorkomende houtworm is de boktor. Deze soorten ongedierte kunnen veel schade aanrichten in uw huis omdat ze een gangenstelsel creëren in het hout. Ze kunnen jarenlang actief blijven in het hout.

Kakkerlakken bestrijden

Kakkerlakken zijn gevaarlijk voor de gezondheid doordat ze een hoop ziektes met zich mee kunnen dragen. De uitwerpselen van kakkerlakken kunnen astma en eczeem veroorzaken. Daarnaast zien ze er onsmakelijk uit en blijft er een nare geur hangen aan de voorwerpen waar ze overheen lopen.

Schakel Vreeman Ongedierte in!

Hebt u last van een van deze soorten ongedierte? Schakel dan nu Vreeman Ongedierte in! Wij zijn werkzaam in de omgevingen van Zwolle, Emmen, Hardenberg en Hengelo. U kunt contact opnemen door te bellen naar 0618133388 of door ons contactformulier in te vullen. Meer dan 120 klanten gingen u voor!

 

https://vreeman-ongedierte.nl/