Milky design
Muziek

Gitaarles Almere

Gitaarles in Almere bij Muziekkunde

Als jij naar klassieke rock nummers luistert, geniet je dan ook zo van die solo’s? Zie jij jezelf ook wel op een podium staan en als een echte rockster gitaar spelen? Komt er op het moment echter nog geen akkoordje vanaf? Je moet ergens beginnen. Volg daarom gitaarles bij Muziekkunde. Wij zijn een muziekschool gevestigd in hartje Almere. Onze oprichtster is Romy Dya, een artiest met ervaring in de muziekindustrie. Zij heeft mogen samenwerken met diverse gerenommeerde artiesten, zoals Martin Garrix, Maan, Roxeanne Hazes en de Wu-Tang Clan. Wij nodigen je graag uit om onze muziekschool eens te bezoeken voor een vrijblijvende proefles.

Muziekkunde is een muziekschool waar jij jezelf kunt zijn en waar jouw talent ten volle zal kunnen ontplooien. Wij zoeken naar jouw authenticiteit en halen het beste, dat diep zit verborgen, uit jou.

Voor beginners en gevorderden

Of je nu nog nooit een gitaar hebt aangeraakt of al wel wat ervaring hebt, iedereen die gitaarles wilt volgen is bij ons welkom. De lessen bestaan uit zowel het theoretisch kader als natuurlijk praktijk. Alleen door veel te oefenen word jij de nieuwe Slash of Jimi Hendrix. In het begin kiezen wij nog liedjes voor je uit om te oefenen. Naarmate je wat gevorderder bent kun je ook zelf nummers uitkiezen om te spelen. De gitaarles wordt in Almere op maandag gegeven en in Amsterdam op dinsdagen.

  • Keyboardles
  • Zangles
  • Songwritingles
  • Gitaarlas

Schrijf je nu in!

Wil je meer weten over Muziekkunde of het volgen van gitaarles bij onze muziekschool? Neem dan gelijk contact op. Wij zijn telefonisch bereikbaar via 06 – 1839 19 34. Ook kun je ons natuurlijk mailen of gebruik maken van het contactformulier. Ben je al overtuigd? Schrijf je dan gelijk in!

https://muziekkunde.nl/