Milky design
Image default
Winkelen

Duurzaam Dutch design gebaseerd op kunst

Bij Hendrik.nu vind je prachtige producten die ook nog eens duurzaam zijn. Het assortiment van deze winkel is zeer divers; van tassen en shawls tot woonaccessoires als huisparfum. Bijna alle producten worden gemaakt in Nederland, waardoor de impact op het milieu beperkt is. Hier shop je dus de mooiste producten op een verantwoorde manier. Alle artikelen van deze winkel zijn gebaseerd op beroemde Hollandse meesters als Jheronimus Bosch, dus je vindt hier écht duurzaam Dutch Design.

Een divers assortiment aan duurzame producten

De mooiste woonaccessoires geïnspireerd op Hollandse kunst vind je bij Hendrik.nu in ’s-Hertogenbosch. Achter elk product met duurzaam Dutch design zit een verhaal dat gebaseerd is op ons culturele erfgoed en ze hebben een eigentijds design. Of je nu gaat voor kussens met een prachtig motief of voor een opvallende strikvaas; ze hebben alles om je huis mooi mee aan te kleden. Dit is dé winkel voor jou als je van kunst én duurzaamheid houdt.

De show stelen met mooie shawls

Bij deze specialist in duurzame artikelen vind je niet alleen woonaccessoires, maar ook shawls met een duurzaam Dutch design. De zijden shawls zijn handgemaakt en uniek. Je beleeft verhalen uit het verleden opnieuw én je outfit ziet er tegelijkertijd geweldig uit wanneer je dit mooie kunstwerk draagt. Ook zijn de shawls duurzaam, omdat ze in Nederland zijn geproduceerd. Bij deze winkel in ’s-Hertogenbosch vind je zeker een exemplaar dat bij jouw stijl past, want ze hebben shawls in felle en neutrale kleuren en in diverse patronen.

Herbeleef de geschieden met duurzame producten

Bij Hendrik.nu vind je artikelen waarin de mooiste kunstwerken zijn verwerkt. De prachtige tassen, vouwvazen en shawls zijn met zorg geproduceerd en deze expert zorgt er altijd voor dat de impact op met milieu zo laag mogelijk is. Verwen jezelf met een prachtig product van deze winkel of maak iemand blij met een prachtig geschenk met een authentiek Hollands design.