Milky design
Image default
Media

Een animatie laten maken bij een animatiestudio uit Deventer

Een animatie laten maken bij een animatiestudio uit Deventer

Denk jij erover na om een animatie te laten maken en ben je op zoek naar een professionele animatiestudio in Overijssel? Dan is video- en animatiestudio ZoomWorks een goede partij. Hun team bestaat uit online marketeers en audiovisuele specialisten die dagelijks bezig zijn om gave video’s en animaties te maken voor diverse klanten. Door hun ruime ervaring weet Zoomworks hoe ze ervoor kunnen zorgen dat jouw animatie zijn doel behaald. Maar daar hebben ze wel input van jou voor nodig.

Hoe werkt een animatie laten maken bij ZoomWorks?

Bereid je voor op een vragenvuur van de online marketeers en tekstschrijvers van ZoomWorks. Ze willen alles van jou weten, want hoe meer informatie, hoe beter zij een eerste voorstel voor de animatie kunnen doen. Deze informatie vertalen zij naar een eerste concept en een aantal stijlframes, zodat je een idee krijgt van het uiterlijk van de animatie die je laat maken. Ben je enthousiast? Dan werken de tekstschrijvers een concrete verhaallijn uit waar uiteindelijk ook beelden bij worden ontworpen. Zo ontstaat er een soort stripverhaal, waarin jouw animatie stap voor stap uitgewerkt wordt. Wanneer iedereen enthousiast is door het stripverhaal, ook wel storyboard genoemd, is het tijd om te animeren en geluiden toe te voegen! Hier komt jouw verhaal echt tot leven en wordt net zo lang doorontwikkeld totdat jij er helemaal tevreden mee bent.

Wat voor soort animatie wil je laten maken?

Een animatie laten maken gaat gepaard met het maken van keuzes. Het woord ‘animatie’ is namelijk op zichzelf een vaag begrip. Wat voor soort animatie wil je? Ga je voor een 2D animatie of juist een 3D animatie? Of misschien wel een tekenanimatie of explanimation? En als je die keuze hebt gemaakt, wat voor stijl mag jouw animatie dan hebben? Fotorealistisch of juist cartoonachtig, kleurrijk of slechts een aantal kleuren? Je moet nogal wat keuzes maken. Maar wees gerust, animatiestudio ZoomWorks uit Deventer helpt jou bij het maken van deze keuzes. De animaties die zij al hebben gemaakt zijn erg uiteenlopend en verschillend, waardoor ze je kunnen voeden met goede, concrete voorbeelden. Je kunt natuurlijk ook zelf alvast een kijkje nemen op de website van videomarketingbureau ZoomWorks.

https://zoomworks.nl/animatie-laten-maken/