Milky design
Image default
Aanbiedingen

Alle elektrische modellen van Mercedes krijgen EQ als toevoeging aan de naam.

Mercedes-Benz behoort tot de waardevolste merken in de wereld. Een van de grondleggers wordt gezien als de man die in 1885 de eerste echte auto bouwde. Zijn bedrijf fuseerde later met dat van Gottlieb Daimler die zelf ook een autopionier was. Daimler bouwde vanaf 1901 auto’s onder de modelnaam Mercedes. Toen zijn bedrijf en dat van Carl Benz in 1926 fuseerden tot Daimler-Benz AG ontstond de merknaam Mercedes-Benz.

Het logo met de ster

Sinds 1909 voert Mercedes-Benz hetzelfde logo. De ster met drie punten zouden verwijzen naar land, zee en lucht. Ook na de overname van Daimler-Benz is dit logo altijd gehandhaafd gebleven en tot op de dag van vandaag herkenbaar.

Innovaties

De auto-industrie heeft veel innovaties aan Mercedes-Benz te danken. Zo introduceerde Mercedes de eerste personenwagen met een dieselmotor (1936), de eerste auto met directe injectie (1954), het eerste ABS-systeem (1978) en het eerste serieproductiemodel met airbags (1981).

Elektrisch

Die letters EQ zijn belangrijk voor de toekomst bij Mercedes. Alle elektrische modellen krijgen EQ als toevoeging aan de naam. Een derde letter geeft het model aan: zo wordt de aanstaande EQA een elektrische A-klasse. Mercedes levert ook hybride modellen die deels elektrisch rijden. Zij zijn voorzien van het label ‘EQ Power’.

Populaire modellen

De modellen van Mercedes Benz zijn ieder in een Mercedes-Benz klasse ingedeeld. Beginnende bij de A-klasse wat de kleinste varianten zijn loopt de modellenlijn op tot de meest luxe klasses. Mercedes Benz doet het goed in veel klassen maar zeker de A-klasse en CLA springen er qua aantallen uit bij Private Lease.

A-Klasse

De A klasse van Mercedes is een compacte vierdeurs auto, die sinds 1997 wordt geproduceerd. De A klasse is een compacte gezinsauto die concurreert met de vergelijkbare BMW 1 Series en Audi A3. Door een geslaagde restyling spreekt Mercedes Benz met de A Klasse een jongere doelgroep aan.

Mercedes A Klasse Private Lease is een voordelige manier om in een splinternieuwe Mercedes te rijden.

CLA

De keuze van Mercedes-Benz om een 4-deurs coupé te produceren op basis van de A-klasse lag niet voor de hand. De in 2019 geïntroduceerde CLA wordt verkocht als CLA Coupé en CLA Shooting Break. De CLA zit vol met innovatieve technologie.

De CLA rijdt heerlijk en comfortabel en stuurt fijn. De auto is bovendien erg stil. Omdat de auto op de A-klasse is gebaseerd, is hij uitgerust met voorwielaandrijving. 

Met Mercedes CLA Private Lease rijd je een ruime gezinsauto voor een aantrekkelijke prijs.

Private Lease

Mercedes modellen zijn met een laag maandbedrag populair in Mercedes Private Lease. In het private lease maandbedrag zijn de kosten inbegrepen voor: wegenbelasting, all-riskverzekering, afschrijving, reparatie en onderhoud, bandenservice, internationale pechhulp.

Elektrisch Leasen

Elektrisch leasen is met een opmars bezig. Als eerste in de zakelijk markt. Hierbij speelde het belastingvoordeel een grote rol. Maar nu groeit de de populariteit van de Private Lease Elektrische Auto ook snel onder particulieren. Mede door een subsidieregeling is het niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor de portemonnee.

 

https://leaseauto.nl/private-lease/mercedes-benz/