Milky design
Image default
Auto’s en Motoren

Freelance schrijven voor internetartikelen

Freelance schrijven voor internetartikelen

Er is geen twijfel of argument dat het schrijven voor print je veel meer geld verdient dan schrijven voor internet of e-zines. Talloze tijdschriften in de Verenigde Staten van Amerika die goed betalen $ 1,00 of meer per gedrukte woord. In sommige gevallen kunnen sommige tijdschriften nog meer betalen. Ik heb ook een aantal internetsites gezien die veel meer betalen dan andere. Dus wat is het verschil tussen het schrijven van print- en internetartikel?

 

Dat hangt af van welk type artikelen worden geschreven voor welke websites. Als u bijvoorbeeld artikelen aan het schrijven bent om een lokaal bedrijf te adverteren, is uw kans om veel minder te worden betaald dan wanneer u hetzelfde bedrijf online adverteert via zoekmachines of bloggen. En dit is niet waar voor alle online markten. Het kost bijvoorbeeld veel minder om advertenties en verkoopverbindingen naar websites zoals eBay te plaatsen dan het doet om advertenties en links naar verschillende websites te plaatsen die tonnen verkeer krijgen. Dit laat dus zien dat u soms de kosten van printmedia groter zijn dan de kosten van online media.

 

Maar geef niet op – er zijn nog steeds veel online schrijfmogelijkheden. Om slechts een paar te noemen, kunt u uw artikelen indienen bij kranten, tijdschriften, blogsites, gratis artikelfolders en vele andere websites. U kunt uw artikelen ook verkopen via online veilingwebsites, freelance marketplaatsen en andere websites. In feite heeft ik onlangs een artikel gedaan over het verkopen van mijn artikelen. En er is veel informatie over het verkopen van artikelen – Hoe u goede querybrieven kunt schrijven en hoe u geld kunt verdienen door freelance werk te doen.

 

Als u geïnteresseerd bent in websites waar u freelance schrijfbanen kunt vinden, typt u gewoon freelance schrijven of schrijven voor websites in Google of een andere zoekmachine. Er zijn veel online schrijfbronnen op de websites die zijn gewijd aan professionals in de creatieve industrie die op zoek zijn naar mensen om voor hen te schrijven. Typ gewoon online schrijven om de sites te vinden. Veel van deze sites zullen manieren hebben om u te betalen voor uw schrijfdiensten – u meldt u zich aan voor een account met die sites en stuur ze vervolgens uw monsters.

 

Als u op zoek bent naar iets meer op lange termijn, kunt u overwegen om te proberen uw eigen inhoud van de inhoud te maken. Veel mensen doen dit tegenwoordig, en het is absoluut niet zo moeilijk als je zou denken. De sleutel is om ervoor te zorgen dat uw website er professioneel uitziet – veel kleur en goed uitziende graphics zouden er meteen naartoe gaan met al het andere harde werk om er veel verkeer naar te krijgen. U kunt proberen uw inhoudsdiensten te verkopen via freelance websites waarmee u uw diensten in ruil voor een vergoeding kunt adverteren. Dit kan een geweldige manier zijn om uw bedrijf in de loop van de tijd op te bouwen. Het goede nieuws is dat veel freelance schrijvers op zoek zijn om inhoudsschrijvers van grote gevestigde bedrijven te kopen – en grote gevestigde bedrijven zijn altijd op zoek om inhoudsschrijvers van kleinere, meer mom- en popstijlbedrijven te kopen.

 

Een andere goede manier om aan de slag te gaan met online schrijven is om je schrijven in te dienen bij tijdschriften. Er zijn een heleboel verschillende online tijdschriften, dus kijk zeker naar enkele van je favoriete tijdschriften. Als u voldoende kennis hebt over tijdschriften (of als ze u een verzendformulier hebben gegeven om in te vullen), kunt u contact opnemen met de Editor en hen vertellen dat u ergens wat schriftelijk wilt doen. De meeste editors zijn meer dan blij om te verplichten, vooral als je een aantal leuke voorbeeldinhoud hebt die ze als inhoud kunnen gebruiken. Verwacht niet te worden betaald voor elk artikel dat u schrijft – veel tijdschriften hebben beleid tegen het inhuren van freelancers voor dergelijke projecten. Maar het is een stuk beter dan elke dag thuis thuis te krijgen.

https://artikelbegin.nl/