Milky design
Image default
Horeca

Een gebaksvitrine bestellen, waar aandacht aan besteden?

In menig aantal horecazaken is het zo dat er verschillende gebakjes te koop worden aangeboden. Het spreekt dan ook voor zich dat men graag over een mogelijkheid wil beschikken om deze gebakjes voor te kunnen stellen aan de klanten die de zaak bezoeken. Dat kan eigenlijk het best gebeuren door middel van een gebaksvitrine. Door over te gaan tot het kopen van een dergelijke vitrine zal je dan ook in de praktijk kunnen vaststellen dat je de verschillende gebakjes op een aantrekkelijke en bovendien ook verantwoorde en hygiënische manier kan aanbieden. Wil jij hier nu graag meer over te weten komen? Dan moet je absoluut zeker even verder lezen!

Gebaksvitrines met roterende of vaste roosters

Bij het kopen van een gebaksvitrine wordt het meteen duidelijk dat de indeling aanzienlijk kan verschillen. In eerste instantie kan er sprake zijn van een indeling die wordt gekenmerkt door vaste roosters. Daarnaast is het echter eveneens mogelijk dat er gebruik wordt gemaakt van roterende roosters. Voor deze laatste geldt dat ze zoals de naam reeds aangeeft rond kunnen draaien waardoor de gebakjes vanuit alle uithoeken kunnen worden bekeken. In ieder geval, bij het kopen van een vitrine voor je gebakjes is ook dit zeker en vast iets om bij stil te blijven staan. Zoveel is zeker. 

Over welke inhoud dient de gebaksvitrine te beschikken?

Bij een gebaksvitrine bestellen dien je er rekening mee te houden dat er aandacht moet worden besteed aan de inhoud waarover ze beschikt. Wat dit betreft zal je merken dat er een onderscheid wordt gemaakt tussen tal van verschillende mogelijkheden. Zo zijn er bijvoorbeeld gebaksvitrines te kopen die beschikken over een beperkte inhoud van bijvoorbeeld slechts 72 liter. Bovendien zijn er ook ruimere gebaksvitrines te bestellen. Dit in capaciteiten van bijvoorbeeld:

  • 280 liter;

  • 400 liter; 

Je dient er bij het kopen van een gebaksvitrine wel rekening mee te houden dat, hoe groter de capaciteit is, des te groter ook de vitrine zelf kan uitvallen. Het is dan ook altijd interessant om op voorhand even na te gaan hoe groot de vitrine in jouw zaak precies mag zijn. Enkel en alleen op die manier zorg je er namelijk voor dat je geen vitrine gaat kopen die onverhoopt veel te groot is.

Hoeveel budget moet je voorzien voor het kopen van een gebaksvitrine?

Het spreekt voor zich dat mensen zich in de praktijk ook de vraag stellen hoeveel budget ze nu precies moeten voorzien voor het kopen van een gebaksvitrine. Wat dit betreft zal je kunnen vaststellen dat het vereiste budget aardig uiteenlopend kan zijn. Voor een kleine vitrine geldt bijvoorbeeld dat je ze reeds kan bestellen voor een prijs die is gelegen ergens rond de 700 euro. Kies je voor één van de koelvitrines met een grotere capaciteit? In dat geval zal het prijskaartje al snel zijn gelegen tussen de 2.000 en 3.500 euro. Hoeveel je nu precies zal moeten besteden is dus voor een groot deel afhankelijk van de exacte capaciteit die is vereist. Even een vergelijking uitvoeren tussen de verschillende opties op de markt kan wat dit betreft in ieder geval geen kwaad.