Milky design
Image default
Aanbiedingen

Een gedegen advocatenbureau in Amsterdam

Dit advocatenbureau in Amsterdam heeft een geweldige toevoeging voor de zakelijke klanten. Het is namelijk mogelijk om bij Quest Advocaten een zogenoemd servicecontract af te sluiten. Dit servicecontract geeft u als ondernemer de zekerheid waar iedere ondernemer naar op zoek is. Via het servicecontract heeft u direct en continu toegang tot het team van ervaren juristen die u bijstaan op diverse gebieden en u de last uit handen nemen. U heeft zo altijd contact met een advocaat die kennis heeft van uw onderneming en u daardoor direct kan voorzien van het benodigde advies. U wordt als een goede relatie behandeld en bent geen nummer.

Wat biedt het servicecontract?

Aangezien het voor ondernemers, net als elk ander mens, altijd fijn is om direct te weten waar u aan toe bent, heeft dit advocatenbureau in Amsterdam op de website duidelijk aangegeven wat er valt onder het servicecontract dat u als zakelijke speler af kunt sluiten bij dit advocatenbureau. Met het servicecontract heeft u altijd recht op 25% korting op het uurtarief en wordt er gewerkt met een vast team van advocaten. Deze advocaten hebben ruime kennis van uw onderneming en kunnen u dan ook direct antwoorden geven. Dit advocatenkantoor werkt met u mee als partner en ziet u als een persoonlijke relatie. Verder zal er een risicoanalyse gedaan worden binnen uw bedrijf zodat u meer inzicht krijgt. Ook kunnen de advocaten u helpen met de afhandeling van incasso’s, u krijgt onbeperkt advies en met Quest Advocaten bent u er verzekerd van dat uw contracten op orde zijn.

Wat zijn de kosten van deze servicecontracten?

De kosten van deze servicecontracten bij dit advocatenbureau in Amsterdam zijn afhankelijk van de grootte van uw onderneming. De pakketten zijn samengesteld op basis van het aantal medewerkers van uw onderneming. Het kleinste pakket is voor een onderneming tot vijf medewerkers en het grootste pakket is voor een bedrijf met maximaal 99 medewerkers. Voor ieder een duidelijke keuze dus. Check de website voor de actuele tarieven van deze servicecontracten!