Milky design
Image default
Aanbiedingen

Je spullen staan altijd beveiligd in een opslagruimte

Bewaar jij al je waardevolle spullen gewoon thuis in een kastje? Dan is de kans dat deze worden gestolen groter dan je misschien wel denkt! Het kan een goede keuze zijn om een opslagruimte te huren om daar je waardevolle spullen in te leggen. Je opslagbox wordt de hele dag door in de gaten gehouden door allerlei beveiligingscamera’s, dus je hoeft je nergens meer zorgen om te maken.

Je opslagruimte extra toegankelijk

Je zal nooit problemen ondervinden bij het toegang krijgen tot jouw opslagbox. De opslag ruimtes zijn geopend van vroeg in de ochtend tot ’s avonds laat. Bij de garagebox krijg je jouw eigen sleutel, dus kunt er altijd bij zonder dat je op anderen hoeft te wachten. Je spullen kunnen in de opslagruimte op het moment dat je de sleutel hebt ontvangen, want je opslagbox wordt schoon en droog aangeleverd. 

Thuis de ruimte bewaren door extra opslag

Als je hele huis vol ligt met allerlei spullen die je niet veel gebruikt kan het een grote rotzooi worden. De rust in je hoofd wordt hierdoor verstoord en je bent eigenlijk constant bezig met het verplaatsen van de spullen. Hierbij kan het fijn zijn als je de spullen eenmalig verplaatst naar een externe opslagruimte, zodat je thuis de ruimte kan besparen. Tijdens een verbouwing kun je bijvoorbeeld overtollige bouwmaterialen en apparatuur bewaren in een opslagbox totdat je deze nodig blijkt te hebben.

Veel opties in de opslag wereld

Nederland stroomt over van de verschillende opties aan opslag ruimtes, dus je vindt er vrijwel gegarandeerd één bij jouw in de buurt. Als je daar bijvoorbeeld in de buurt woont, kun je op een bedrijventerrein met gemak een opslagruimte huren in Putten

Als bedrijf een opslagruimte huren

Heb je nou een eigen bedrijf en begin je ruimte tekort te krijgen in je bedrijfspand? Dan kan het ook een uitstekende optie zijn om bijvoorbeeld je voorraad, archief of overtollige gereedschappen te verplaatsen naar een opslagruimte bij jou in de buurt.

Minder geld betalen door een opslagbox

In het geval van ruimte tekort kan het ook financieel verstandig zijn om te kiezen voor een garagebox. Het alternatief is namelijk om je bedrijfspand uit te breiden, wat over het algemeen stukken duurder is. Zo bespaar je zelfs geld door (tijdelijk) een opslagruimte te huren.

 

https://storage-share.nl/