Milky design
Image default
Woningen

Wasmachine uit het zicht? Dit is hoe je dat doet!

Wasmachines zijn vaak nogal groot, waardoor ze in het wasruimte overweldigend aan kunnen voelen. Zeker als er ook nog eens andere apparaten zoals drogers of strijkplanken zijn. Om je wasruimte weer leuk én overzichtelijk te maken is het goed om wat tips op te volgen! Verderop in dit artikel geven we 5 manieren die je kan gebruiken om de ruimte netjes en schoon te houden.

Tip 1: Maak gebruik van wasmachine kasten

Eén van de beste manieren om je wasmachine uit het zicht te houden, is door wasmachine kasten te gebruiken. Hiervoor kan je bijvoorbeeld een wastafelkast gebruiken. Dit is echter niet de enige manier waarop je dit kan doen, bijvoorbeeld kun je ook een wasmachine opbergmandje gebruiken om hem uit het zicht te houden!

Tip 2: Eén kast voor alles!

Het is een goed idee om je wasmachine, droger en strijkplank gebruik te laten maken van één washokkast. Hiervoor heb je wel minimaal twee kasten nodig. Dit is niet alleen praktisch, maar ziet er ook gelijk netter uit!

Tip 3: Hang wasgoed droog

Als je kleding aan de lijn hangt om te drogen, dan neemt dat veel ruimte in beslag. Hiervoor is het een goed idee om gebruik te maken van droogrekken of haakjes aan de muur. Zo kun je meer wasgoed tegelijk drogen en neem je minder ruimte in beslag!

Tip 4: Gebruik een wasmand

Een andere manier om je wasmachine uit het zicht te houden, is door gebruik te maken van een wasmand. Deze kun je bijvoorbeeld onder de wastafel plaatsen of aan de muur bevestigen. Zo heb je alles netjes bij elkaar!

Tip 5: Maak gebruik van een wasdroger

Als je geen ruimte hebt om je wasmachine op te bergen, dan is een wasdroger misschien wel een goed idee. Deze apparaten neemt nauwelijks plaats in beslag en zijn vaak ook sneller droog dan wanneer je hem aan de lijn hangt!