Milky design
Zakelijke dienstverlening

Kantoorruimte in Duiven huren

Duiven is een forenzen plaatsje in de directe omgeving van Arnhem en heeft een behoorlijke bekendheid vanwege de vele bekende bedrijven als de Ikea, Makro, Sorbo, Atag, Liander en vele andere bedrijven die hier gevestigd zijn. Ook heeft het verschillende industrieterreinen waar veel bedrijven zijn gevestigd. Duiven is vanwege zijn ligging direct aan de A12 een gewilde locatie voor bedrijven aangezien de bereikbaarheid t.o.v. grote steden als Nijmegen en Arnhem vaak te wensen over laten. Duiven is eenvoudig en snel te bereiken met de auto en of openbaar vervoer. Ook is Duiven erg in trek voor bedrijven die veel zaken doen met Duitsland.

Bedrijfsverzamelgebouwen

Kantoorruimte Duiven is niet bij veel bedrijfsverzamelgebouwen te vinden waar je als bedrijf een werkplek of kantoorruimte kunt huren. Bovendien zijn er veelal direct losse units te huur die casco worden opgeleverd en waar veel moet gebeuren qua inrichting wanneer u hier uw bedrijf wilt vestigen. Door de komst van steeds meer startups en kleinere bedrijven die een kantoorunit zoeken zal er dus goed gekeken moeten worden naar beschikbare kantoorruimte in Duiven. Een bedrijfsverzamelgebouw heeft natuurlijk de gemeenschappelijke voordelen zoals parkeergelegenheid, keuken, ontvangst, infrastructuur en diensten. Ideaal voor als u net begint of ook wanneer u een professionele omgeving wilt in plaats van een thuiswerkplek.

Franklin

Franklin business center in Duiven is een kantoorverzamelgebouw waar alle faciliteiten aanwezig zijn om uw bedrijf succesvol te laten groeien. Het pand is hoogwaardig afgewerkt en u kunt hier uw gasten op een geschikte manier ontvangen in een zakelijke omgeving. Naast voldoende parkeerruimte en hoog afgewerkte kantoorunits kun je hier vanuit een centraal gelegen locatie in Duiven optimaal werken. Een volledig ingericht kantoor waar u alleen nog maar uw computer hoeft mee te nemen om aan de slag te gaan. Ook kunt u hier vergaderen in de centrale vergaderzaal en uw gasten op een professionele manier ontvangen.