Milky design
Image default
Marketing

Mijn logo op webcamcovers bedrukken

Ik liet mijn logo op allerlei webcamcovers bedrukken voor een goede prijs bij webcamcovers.nl. Ik zou met mijn bedrijfje binnenkort op een beurs staan waar ik mijn bedrijf mocht presenteren. het is een ICT bedrijf waar we werken aan een speciale software voor het beschermen van bepaalde gegevens in een bestand.  Het leek mij een leuk idee om iets weg te kunnen geven aan de mensen die langskomen bij de stands. Pennen vonden we een beetje saai, dus ik wilde wat anders. Uiteindelijk kwam ik op een briljant idee, webcamcovers. 

Voor een betaalbare prijs webcamcovers laten bedrukken

Het zou super tof zijn als we verschillende soorten webcamcovers konden laten bedrukken voor een leuk prijsje. Maar ik wist niet eens dat het mogelijk was om zoiets te bedrukken. Ik wist wel dat pennen en zo konden, maar misschien door het materiaal van een webcamcover kon dat niet. Ik wist niet eens een bedrijf die dit deed. Maar toen ik een beetje ging kijken op internet vond ik een paar bedrijven die hier ervaring mee hadden, onder andere webcamcovers.nl. Daar had ik contact mee opgenomen en ze konden zeker iets voor ons betekenen. Ze vroegen of ze via de website een offerte wilden invullen zodat we meer informatie hadden over de bestelling. 

Super resultaat!

Nadat ik de offerte had gemaakt konden zij ons vertellen of dit mogelijk was en hoeveel het ons ging kosten. De kosten vielen best mee. Ik had een veel groter bedrag in mijn hoofd gehad, maar dit bedrag vond ik helemaal prima. Dus is het bedrijf voor ons aan het werk gegaan en binnen een week hadden we onze bestelling via de post binnen. We konden niet wachten om ze te zien en ze waren echt prachtig. Het was precies wat ik zocht en de mensen op de beurs vonden het net zo leuk om te ontvangen, missie geslaagd!

Contact

Bent u op zoek naar een bedrijf dat webcamcovers kan bedrukken? Bekijk dan eens de website van webcamcovers.nl voor meer informatie over hun diensten en producten die zij aanbieden en nog veel meer.