Milky design
Image default
Banen en opleidingen

Verkoopmedewerker / bijbaan

Wat heb je nodig om de perfecte balans tussen service en verkoop te behouden? Daarna begonnen als salesmedewerker bij KPN Hengelo.

Wat ga je doen?

Als verkoper van KPN Hengelo wilt u uw uitgebreide kennis van de laatste ontwikkelingen in de telecommunicatie delen met uw klanten. Daarnaast bereik je de ultieme klantervaring. Dit betekent dat u uw klanten hartelijk verwelkomt, een oprecht gesprek voert en een heerlijk kopje koffie aanbiedt. Je luistert goed en ontdekt wat de klant wil. Met je empathie en gespreksvaardigheden kun je je klanten de beste deal aanbieden en ze kunnen zeker niet weigeren. Je hebt een verkoop en een tevreden klant. In ieder geval zullen klanten de volgende keer weer voor KPN kiezen.

Wil je bij KPN werken en je zakelijke vaardigheden ontwikkelen? Zal deze parttime baan je cv verhogen? Wacht niet langer en solliciteer snel!

Wat we aanbieden

Uw totale uurinkomen is 10,80 euro;

Na 18.00 uur of in het weekend ontvang je een onregelmatige uitkering.

Je krijgt veel carrièremogelijkheden voor potentiële managerposities;

Als je het goed doet, kun je ervoor kiezen om een ​​lange termijn afspraak te maken bij KPN;

Uw flexibele werktijden;

U kunt op de volgende manieren deelnemen aan een gericht pakket van opleiding en training voor persoonlijke ontwikkeling.

Onze eis:

Het laagste niveau van MBO4 werk en denken;

Je bent goed in communicatie, service en resultaatgerichtheid;

Je bent zeer verantwoordelijk;

Ervaring in een zakelijke omgeving is een pré.

Je weet hoe je met verschillende doelgroepen om moet gaan.

Over KPN

KPN is marktleider in telefoon-, internet- en tv-diensten. In Nederland heeft KPN meer dan 100 winkels waar consumenten alle producten kunnen kopen. Eenvoud, persoonlijk en vertrouwen zijn de drie kernwaarden van KPN in winkels. Uiteraard willen alle medewerkers deze concepten gebruiken als uitgangspunt voor hun acties.

https://nl.nieuwejobs.com/job/q/bijbaan.html