Milky design
Image default
Banen en opleidingen

Wil je van baan wisselen? Kom dan langs voor persoonlijk loopbaanadvies nabij Arnhem

Van baan wisselen kan veel stress met zich meebrengen. Je zult namelijk opnieuw moeten solliciteren bij verschillende bedrijven. Maar hoe weet je welke functies en bedrijven nu echt bij jou passen? Om daarachter te komen kun je langskomen voor persoonlijk loopbaanadvies in de buurt van Arnhem bij GAC Assessment & Coaching. Hier word je gekoppeld aan een coach en zal je 1-op-1 gesprekken aangaan. Je komt er dan achter wat jouw kwaliteiten zijn en hoe je deze kunt inzetten tijdens het werk. Door jezelf beter te leren kennen, kun je ook achterhalen welke functies het beste bij jou passen.

Voor wie is loopbaanadvies?

Iedereen die werkt kan vragen om loopbaanadvies bij een professional. Er zijn verschillende redenen waarom mensen een loopbaanadviseur opzoeken. Je kunt bijvoorbeeld van baan willen wisselen, maar eigenlijk niet goed weten hoe je dit aan moet pakken. Je kunt ook twijfelen over je huidige functie of het bedrijf waar je bij werkt. Het loopbaanadvies nabij Arnhem biedt je veel inzicht in wat je wilt bereiken en wat voor soort werk hier het beste bij past. Voor zowel mensen aan het begin en eind van hun loopbaan is loopbaanadvies zeer handig.

Zelfontwikkeling

Het doel van loopbaanadvies is vooral zelfontwikkeling. Samen met een coach ga je namelijk op zoek naar jouw talenten en passies. Er wordt dan gekeken wat voor soort functies hier goed bij zouden passen. De loopbaanadviseur zal niet voor jou een baan kunnen vinden, maar kan jou wel begeleiden in dit proces. Bij loopbaanadvies nabij Arnhem krijg je altijd persoonlijke begeleiding en een uitgebreid traject om jou zo goed mogelijk te kunnen helpen.

Plan een intake

Als je dit wel ziet zitten, kun je vrijblijvend een intake inplannen bij GAC Assessment & Coaching in Oosterbeek. Hier kan je kennismaken met de coach en krijg je een beeld van het traject dat je gaat volgen. Om een afspraak te maken bij dit bureau in Oosterbeek kun je telefonisch contact opnemen.

https://www.gac-coaching.nl/