Milky design
Image default
Zorg

Hoe kunnen wasbare luiers de zindelijkheid beïnvloeden?

Het bedrijf Kaatje Katoen levert niet alleen wasbare luiers voor baby’s, zij hebben ook wasbaar maandverband te koop en allerlei oplossingen voor kinderen die bijna zindelijk zijn. Bij zowel wasbaar maandverband als wasbare luiers is het voordeel dat je veel geld kunt besparen. Zoek je een specifieke soort van wasbare luiers? Deze oplossing vind je op de website in de vorm van een oefenbroekje. Deze oefenbroekjes kan je gebruiken op het moment dat jouw kind al wel aangeeft dat hij of zij naar het toilet moet, maar soms toch nog even wat druppeltjes verliest voordat het toilet bereikt is. Een gewone onderbroek laat deze druppeltjes direct door maar een oefenbroekje vangt dit op zodat de kleding niet nat wordt. De oefenbroekjes hebben niet meer de functie van een luier en zijn dus echt alleen geschikt voor deze fase.

Hoe doe je het tijdens zwemmomenten of in de nacht?

De wasbare luiers voor het zwemmen vind je bij dit bedrijf in de vorm van zwemluiers. Deze broekjes zijn alleen gemaakt voor wat oudere kinderen en kunnen niet voor baby’s gebruikt worden. Ze kunnen ook als oefenbroekje gebruikt worden als je ze combineert met de underwear inserts die ook door Kaatje Katoen geleverd kunnen worden. Jouw peuter kan voor de nacht een optrekbroekje dragen, de Betwetter Pants. Dit heeft als voordeel boven de wasbare luier dat jouw peuter deze zelf aan en uit kan doen.

Wasbare luiers zijn ook goed te gebruiken bij incontinentie

Helaas ervaren sommige jongvolwassenen en volwassenen soms de ongemakken van incontinentie. Dit bedrijf levert ook hiervoor een oplossing in de vorm van wasbare luiers. Deze luiers zijn uitvoerig getest en alleen de luiers die aan de kwaliteitseisen voldoen, zijn meegenomen in het assortiment. De Kombolone-luier is vervaardigd van zacht bio-katoenen badstof en wordt met drukknopen bevestigd aan de overbroek. De wasbare luier dient gebruikt te worden in combinatie met de Kombolone Wrap. Deze waterdichte cover draagt zeer comfortabel. Voor vragen over wasbaar maandverband of wasbare luiers kun je contact opnemen met de klantenservice.