Milky design
Image default
Management

Small business ideas for men

Op zoek naar kleine zakelijke ideeën voor mannen Meneer de Ondernemer? Bekijk deze grote lijst met ideeën over hoe je een succesvolle bedrijfseigenaar kunt worden.

 

Meneer, ik heb deze lijst met zeer winstgevende nieuwe bedrijfsideeën met een lage investering samengesteld, waarmee u parttime of fulltime kunt beginnen, afhankelijk van uw schema en wens. Veel van deze ideeën zijn op thuisbasis en kunnen worden gedaan door thuisblijvende vaders of zelfs als vader-zoon projecten.

 

Gelukkig staan in de huidige maatschappij en met de flexibele rolverdeling tussen mannen en vrouwen veel bedrijfstypen die vroeger door vrouwen werden gedomineerd, nu ook open voor mannelijke ondernemers. Mannelijke visagisten en kinderverzorgsters kunnen nu net zo goed floreren als vrouwelijke aannemers en sportcoaches.

 

Kerel, lees verder en vind een idee voor je volgende winstgevende zakelijke onderneming op deze lijst van de beste nieuwe zakelijke ideeën voor mannen.

 

Bouw

De hedendaagse bouwsector, zowel residentieel als commercieel, wordt steeds meer gesegmenteerd en gespecialiseerd. Dit betekent dat er meer ambachtslieden nodig zijn voor specifieke klussen zoals lassen, timmerwerk, schilderen en vloeren, wat de deur openzet voor de onafhankelijke vakman om te slagen. Ook biedt deze bedrijfstak meer kansen voor mechanisch georiënteerde mannen in de landschapsverzorging, gazon, tuin, scheepvaart en luchtvaart.

 

Woninginspectie

Als u veel verstand hebt van de bouw en van systemen in huis, zoals elektriciteit en loodgieterij, kunt u huisinspecteur worden. Huizenkopers huren u in om de staat van het onroerend goed dat ze overwegen te kopen, te beoordelen. Elke inspectie kan je honderden dollars opleveren. Het werk is flexibel, kan worden ingepland rond een fulltime baan en je kunt zelf beslissen hoeveel klanten je wilt hebben.

 

Restaurants

Eetgelegenheden behoren tot de meest succesvolle kleine bedrijven in Amerika. Terwijl veel moeders thuis koken, zijn sommige van ’s werelds chefs mannen geweest. Bovendien kan de kracht van een man van pas komen bij het creëren van een restaurant dat fysiek uithoudingsvermogen vereist.

 

Overweeg uw mannelijke klanten te benaderen met mannelijke gerechten zoals steaks, barbecue, grote tv’s met sportwedstrijden en een grote selectie bieren en bieren.

 

Kapperszaak

U kunt een mobiele kapperszaak openen waarbij u naar de locaties van uw klanten reist en zo de kosten en locatiestijfheid van een fysieke salon vermindert.

 

Uw klanten zullen het gemak en comfort waarderen van geschoren te worden en hun haar te laten knippen in hun huis of kantoor. Uw winstgevendheid neemt toe door het elimineren van de grote overheadkosten van huur en elektriciteit van traditionele kapperszaken. Bovendien zullen uw opstartkosten laag zijn. U kunt investeren in een mobiel busje om te werken als een mobiele barbershop of u kunt gewoon pak je haar knippen tools en scheren benodigdheden in een tas en bezoek uw klant voor diensten.

 

Drone bedrijf

Deze groeiende trend van drones is gloeiend heet en is een uitstekende creatieve business aan huis.

 

U kunt uw drone gebruiken om luchtfoto’s te nemen en vervolgens de foto’s te verkopen aan makelaars, huizenverkopers, lokale bedrijven, sportliefhebbers, bruiden, toeristen en uitvoerende kunstenaars. Verdere diversiteit gediversifieerd uw drone fotografie bedrijf met zowel foto’s en videobeelden.

 

Bovendien kunt u drones online verkopen, zoals de favoriete selfie drones van millennials of hobby enthousiastelingen en kinderen die houden van speelgoed drones.

 

Ook kunt u camera drones verkopen aan particulieren die hun dronefotografie willen doen; misschien kunt u ook lessen geven in dronefotografie.

 

Denkt u erover om samen met uw man of vrouw een bedrijf te starten? Lees eerst mijn blogpost over de voor- en nadelen van het starten van een bedrijf met je echtgenoot of echtgenote, vol met nuttige tips van succesvolle ondernemende koppels.

 

Persoonlijke mannelijke kledingstylist

Er is een nog grotere behoefte aan stylisten voor mannen dan voor vrouwen, om hen te helpen de juiste kleding, kapsels en accessoires te kiezen om een sterk zakelijk en persoonlijk imago uit te stralen en hun doelen te bereiken.

 

Als je een flair hebt voor mode, kun je een personal shopper en stylist bedrijf starten vanuit je huis om mannen te helpen hun look te upgraden en indruk te maken op anderen.

 

Website gericht op mannen

In navolging van de trend van mamabloggers en vrouwelijke beauty vloggers, is er een nieuwe trend van websites gericht op mannen in opkomst. Je zou een site kunnen lanceren met productrecensies en advies voor mannen, en dan geld verdienen door deze producten te verkopen en commissie te krijgen. Je kunt onderwerpen behandelen zoals mannengezondheid, zaken, relaties, reizen en mode. 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/