Milky design
Image default
Groothandel

Zelf een keukenontwerp laten maken van IKEA

De keuken is een belangrijke plek in je huis. De keuken is niet alleen de plek waar je gerechten klaarmaakt, maar ook waar je samenkomt na een lange dag werk met familie en vrienden. De keuken is vaak het hart van je huis. Omdat de keuken zo’n belangrijke plek in je huis is, is het begrijpelijk als je bepaalde wensen voor je keuken hebt. Lukt het niet om een keuken te vinden die aan al je eisen voldoet? Bekijk dan snel het aanbod van Ostoya Furniture en laat een keukenontwerp van IKEA door hen maken! Je laat eenvoudig een kast ontwerpen van IKEA en vele andere keukenonderdelen voor jouw droomkeuken.

Hoe gaat deze expert te werk?

Als je een keukenontwerp van IKEA laat maken bij deze expert, neem je eerst contact met de interieurontwerper op voor een afspraak. Tijdens deze afspraak bespreek je je wensen voor het ontwerpen van de kast in de keuken en de andere onderdelen van IKEA. Je geeft aan de ontwerper je wensen door op het gebied van design, stijl en kleur. De ontwerper gaat met je wensen aan de slag en maakt een ontwerp van jouw droomkeuken met een ontwerpadvies, plattegrond en een 3D-visualisatie van de keuken. Ook het materialenoverzicht zit erbij. Op deze manier laat je eenvoudig je ideale droomkeuken samenstellen door dé keukenexpert.

Laat je keuken naar wens ontwerpen

Zie je jezelf al helemaal zitten in je nieuwe keuken? Laat dan een keukenontwerp van IKEA maken dat geheel aan je wensen voldoet. Of je nu alleen een kast van IKEA wilt laten ontwerpen of de hele keuken wilt laten verzorgen; het kan allemaal bij Ostoya Furniture! Ontdek snel wat de mogelijkheden zijn door contact met hen op te nemen of door het aanbod online te bekijken. Voor vragen over de mogelijkheden kun je terecht bij de interieurontwerpers.