Milky design
Image default
Aanbiedingen

3 belangrijke punten bij het ontwikkelen van een project

Er wordt vaak gedacht dat projectontwikkeling stopt bij het inrichten van een nieuw pand, maar dat is lang niet alles. Er wordt vaak vergeten dat er ook een buitenkant van een pand is en dat het gebouw ook geïsoleerd moet worden. Met een mooie verzorgde buitenkant trek je veel sneller mensen aan. Bij een keurige uitstraling maak je dans veel groter dat potentiële klanten binnen komen. Ben jij benieuwd naar 3 belangrijke punten waar jij op moet letten met het ontwikkelen van jouw project? Lees dan snel verder!

 

Start buiten

De voorgevel is waarschijnlijk de eerste indruk die potentiële bezoekers hebben van jouw bedrijf is de voorgevel. Zou jij binnen gaan bij een gebouw waar de muren verkleurd, vies, beschadigd of gedateerd ogen? Met een nette buitenkant zorg je al met al voor een goede eerste indruk, en een eerste indruk maak je maar 1 keer!

 

Goed isoleren

Bij oudere panden komt het vaak voor dat er enkelvoudige beglazing is geplaatst, of dat de kozijnen niet meer helemaal netjes zijn. Met deuren en ramen van hoge kwaliteit bespaar je niet alleen enorm veel geld op de energierekening maar verfraai je het pand ook enorm. Dit is een enorm zinvolle investering.

 

Richt ruimtes opnieuw in

Misschien heb jij in jouw bedrijfspand wel een ruimte die op dit moment weinig wordt gebruikt of zelfs helemaal overbodig is. Je kan deze ruimte goed gebruiken om er wel een functionele ruimte van te maken. Voorbeelden hiervan zijn een spelletjesruimte of stilteruimte, ideaal als hier vraag naar is. Weet je zelf niet zo goed hoe je deze nieuwe ruimtes moet invullen of heb je moeite met een van de andere punten die we genoemd hebben? Neem dan eens op met Kato, zij zijn een gespecialiseerde partij op het gebied van de inrichting van het project. Zij denken graag met jou mee en omdat ze zo ervaren zijn hebben ze veel out of the box ideeën. Check nu hun website voor meer info.

 

https://katoprojecten.nl/