Milky design
Image default
Mode en Kleding

Babyshower? Verras deze dame eens met een originele tas

Babyshower? Verras deze dame eens met een originele tas

Je beste vriendin houdt binnenkort een babyshower. Heel leuk maar wat ga je haar geven? Je hebt samen met een paar vriendinnen geld bij elkaar gelegd om een leuk cadeau aan haar te geven. Maar wat heeft je beste vriendin nog op haar verlanglijstje staan wat ze eventueel nog kan gaan gebruiken voor haarzelf en de baby?

Wat heeft je vriendin al van babyspulletjes

Het is een prima plan om eerst te vragen aan je beste vriendin wat ze nog graag zou willen hebben wat ze kan toevoegen aan haar baby uitzet. Want je wilt niet een duur cadeau kopen en er later pas achter zien te komen dat ze spulletjes dubbel heeft. Je kunt ook vragen naar een verlanglijstje of als je echt niet wilt dat ze iets komt te weten, vraag het dan aan haar partner. Kleertjes zal ze in ieder geval genoeg krijgen en vooral als de kleine pas is geboren. Het zou dan ook zonde zijn als je bijvoorbeeld een dure kleding gaat kopen en de kleine het misschien maar een keer draagt. Wat dacht je van een baby overlevingspakket? Een grote cowboysbag luiertas is dan wel een leuke optie om te geven en die luiertas vul je aan met allerlei artikelen.

Wat voor spulletjes stop je in een cowboysbag luiertas

Zo die tas is al in the pocket, daar zal ze heel erg blij mee zijn en ook vaak gaan gebruiken! Nu nog wat leuke spulletjes erin leggen wat ze nog kan gebruiken. Toiletspullen komt goed van pas en haarelastiekjes en douchegel. Vroeger maakten ze foto’s met een camera maar tegenwoordig gebruiken ze gewoon een telefoon om foto’s te schieten en filmpjes te maken. Misschien kun je eens een kijkje nemen of er leuke telefoontasjes zijn? De luiertas wordt al aardig gevuld, misschien ook nog een leuk boek erbij en een wikkeldoek en wat sokjes voor de kleine. Of een mijlpaal c.q. fotoboek eraan toevoegen. Even een tip, bewaar de bonnetjes mocht ze toch liever willen kiezen voor een ander soort luiertas of telefoontasje dan kan ze altijd nadat ze haar cadeau heeft gekregen eens neuzen onder dit kopje tassen dames. Ze zal in ieder geval gaan genieten van haar babyshower en jij hebt samen met je vriendinnen je best gedaan om haar een leuk cadeau te geven waar ze nog lang plezier van heeft!