Milky design
Eten en drinken

Culinair genieten bij restaurant de Kommensaal in Lathum

In de regio Arnhem zijn veel heerlijke restaurants die allen hun eigen specialiteiten hebben. In de directe omgeving van Arnhem ligt restaurant de Kommensaal voor de regio de Liemers een echte aanrader om eens te bezoeken. Dit restaurant staat vooral bekend om zijn ligging en uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Een heerlijk restaurant voor zowel de recreatieve bezoeker of zelfs de feestvierder die hier een gezellig feest kan geven. Als sfeer is de Kommensaal met geen enkel ander restaurant uit de regio te vergelijken en bovendien is de kaart uitstekend en gericht op eerlijke streekproducten.

De verschillende recreatieve en zakelijke mogelijkheden

Restaurant de Kommensaal is meer dan alleen een goed restaurant. Vanwege zijn bijzondere ligging en uitstekende en sfeervolle accommodatie is het een geliefde trouwlocatie in de omgeving. Met speciale arrangementen voor het voltrekken van het huwelijk zal het hier voor u aan niets ontbreken. Omdat er een speciale feestzaal aanwezig is kunt u hier ongestoord met uw gasten tot in de late uurtjes doorfeesten. Een DJ of een band kan zo geregeld worden en bovendien is het restaurant uitgerust met een oude kroeg waar het gezellig napraten is. Ook voor de huwelijksvoltrekking is er een bijzonder ruimte die op individuele wensen goed ingericht kan worden. Neem gerust hier eens een kijkje voor de mogelijkheden.

Zakelijke activiteiten organiseren

Ook een zakelijke bijeenkomst als vergaderen, bedrijfsfeest of een temabuildingsdag kan bij de Kommensaal georganiseerd worden. Een heerlijke ambiance afgewisseld met zakelijke activiteiten op een rustige plek met veel mogelijkheden. Ook een meer actieve bijeenkomst kan door het aanliggende natuurpark met verschillende leuke activiteiten worden georganiseerd. Of het nu gaat om watersport activiteiten, proeverijen, workshops of boogschieten er is hierbij van alles mogelijk. Neem gerust ook een kijkje naar alle zakelijke mogelijkheden bij restaurant de Kommensaal in Lathum.

http://www.de-kommensaal.nl