Milky design
Geschenken

Hippe cadeaus voor de feestdagen in 2017

De feestdagen komen er weer aan binnenkort en het zal weer een enorme toeloop worden naar de meest hippe cadeaus voor de kinderen. Tegenwoordig wordt er steeds meer online verkocht tijdens de feestdagen en ieder jaar opnieuw wordt er wel weer een recordomzet verbroken. Voor veel ouders is het vaak lastig om op tijd het favoriete cadeau online te bestellen een week voor de feestdagen omdat vaak de meest hippe producten al snel zijn uitverkocht. Zo was dit vorig jaar bijvoorbeeld in België met de 3D printer pen. Deze hippe 3D pen was maar bij een beperkt aantal aanbieders beschikbaar en bovendien ook nog met een beperkte voorraad. Medio november was er in heel België geen enkele 3D pen meer te bestellen en bovendien ook in Nederland was de voorraad nagenoeg verdwenen.

Hippe artikelen vroegtijdig online bestellen

Omdat dit vaak een probleem is zie je een trend ontstaan waarbij de consument al in een veel vroeger stadium onderzoek doen naar een leuk cadeau voor hun kinderen. Ook worden vaker deze cadeaus eerder besteld omdat door schaarste vaak de artikelen duurder worden en de klanten zekerheid willen hebben voor de beschikbaarheid van het artikel. Maar is dit nu wel verstandig om eerder een artikel te bestellen en hoe voorkom ik dat ik bijvoorbeeld een verouderd product koop of dat het product wellicht toch goedkoper wordt? Het is vaak nodig om eerst even goed onderzoek te doen naar een artikel om te weten welk artikel nu echt actueel is en beschikbaar zal zijn of niet.

Waar online bestellen

Wanneer je een cadeau online gaat bestellen is het belangrijk om het vertrouwen van de aanbieder te toetsen. Je kunt dit doen door de website op actuele reviews te beoordelen zoals bij 3dpenstunter. Vaak geven de reviews een goed beeld van de service van een bedrijf en als deze goed is zal de reputatie ook wel goed zitten. Wanneer je geen reviews of hele oude reviews vindt bekijk dan ook eens de sociale platformen als facebook van zo een webwinkel. Niet actueel kan betekenen dat de voorraad ook verouderd is.