Milky design
Architectuur

Dakkapel renovatie: maak uw dakkapel weer als nieuw!

Dakkapellen hebben niet het eeuwige leven

Dakkapellen, zeker als ze van hout zijn, niet het eeuwige leven. Door ouderdom, weersomstandigheden of door een slechte bouw raken veel dakkapellen na verloop van jaren in verval. Er treedt houtrot op, de kapel isoleert slecht of wordt zichtbaar lelijk door slijtage en verkleuring. Uw dakkapel laten renoveren door een ervaren en professioneel bouwbedrijf is dan een slimme optie. Welke voordelen heeft een dakkapel renovatie? En welke mogelijkheden zijn er om dit te laten doen? 

Waarom de dakkapel laten renoveren slim is

Een groot voordeel van uw dakkapel laten renoveren is dat dit altijd voordeliger is dan een volledig nieuwe dakkapel laten plaatsen. De bestaande dakkapel hoeft er immers niet afgehaald te worden. En ook zijn er bij renovatie aanzienlijk minder materialen nodig dan bij nieuwbouw van een dakkapel dan wel een nokverhoging. En dat scheelt uiteraard in de totaalprijs.

Een tweede grote plus van dakkapelrenovatie is dat dit de mogelijkheid biedt om een bestaande dakkapel effectief te isoleren. Zo kan er van een gedateerde en tochtende kapel een moderne en goed geïsoleerde dakkapel worden gemaakt. Op deze manier bespaart u veel op de energierekening. En ten slotte kunt u uw huidige dakkapel, vooral van de buitenkant, flink moderniseren door bijvoorbeeld te kiezen voor andere kozijnen of nieuwe kunststof dan wel houten kozijnplaten op de bestaande constructie.

 

Maak een afspraak om de mogelijkheden door te nemen

Voor een professionele en voordelige dakrenovatie kunt u terecht bij de bouwexperts van BM Daktechniek, op www.bm-daktechniek.nl.

BM Daktechniek heeft jarenlange ervaring met het renoveren van dakkapellen en levert een hoogwaardige service tegen scherpe prijzen. Bezoek nu de website en vraag een gratis offerte aan.