Milky design
Vervoer en transport

Top movers

Een mooi huis vinden en kopen is niet niets, maar daar eindigt het niet. Je moet namelijk ook nog verhuizen. Dit kan je natuurlijk zelf doen, maar als je een paar Top Movers kan vinden is dat nog beter! Hier een paar tips voor wanneer je je spullen gaat verhuizen.

Wat heb je nodig?

Het is belangrijk dat je huis zo meteen helemaal leeg is, beslis wat voor spul je mee wilt nemen naar je nieuwe huis en wat je niet meer nodig hebt. Om je spullen goed en geordend mee te kunnen nemen is het belangrijk dat je je spullen in verhuisdozen stopt. Vergeet niet om op de verhuisdozen te schrijven wat voor spullen erin zitten.

Vervolgens is het cruciaal om te bekijken hoe groot jouw spullen zijn en of je die zelf kan vervoeren. Heb jij bijvoorbeeld een kar of een grote auto waar jouw meubelen in passen, helemaal top! Wanneer je dat niet hebt kan je misschien beter een verhuiswagen en een paar Top Movers in te huren.

 

Tips voor het inhuren van een verhuiswagen

Wanneer je spullen te groot of te veel zijn voor jouw auto is het een goed idee om een verhuiswagen in te huren met een paar Top Movers. Hier een paar tips voor het huren van een verhuiswagen:

  • Een verhuiswagen huren kan duur zijn, zorg en dan voor dat de spullen al zover klaar staan om zo min mogelijk tijd te verliezen.

  • Zorg dat het nieuwe huis genoeg ruimte heeft voor jouw spullen om te staan.

  • Kijk goed naar de voorwaarden en de service. Wanneer je zelf in een verhuiswagen rijd is het belangrijk dat je goed weet wat je doet en dat je erop let wat het bedrijf met schade en eigen risico doet.

  • Wanneer je alles hebt bekeken kan je vaak via internet wel contact opnemen.

 

http://www.bandsmabultje.nl/