Milky design
Zakelijke dienstverlening

Een werkruimte die inspireert en motiveert!

Zoekt u een bijzondere evenementenlocatie? Bij C-Bèta worden unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken in omgeving van Amsterdam aangeboden. Een locatie in de Valley op Schiphol Trade Park. De locatie is een goed voorbeeld van circulair denken. Een plek voor iedereen die iets wil met een circulaire economie. 

Flexibel werken 

De levensduur van producten worden bij ons verlengt, zodat deze flexibele werkplek een inspiratiebron is voor iedereen. Van ondernemers tot, investeerders, onderzoekers en adviseurs. Een flexibele werkplek bij ons is de perfecte locatie om jouw doelstellingen naar een hoger niveau te tillen. De werkplekken zijn voorzien van verschillende faciliteiten. Je kunt bijvoorbeeld gebruik maken van de handige community app, waarmee je gemakkelijk informatie kan uitwisselen met andere deelnemers in de community of bijvoorbeeld een ruimte reserveren.

Ontdek een bijzondere evenementenlocatie 

Wij bieden u een bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Een unieke werkplek bevorderd concepten en nieuwe ideeën.Verschillende ruimtes worden aangeboden en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. De ruimtes zijn geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Liever een iets kleinere ruimte. Wees niet bang wij hebben ook de mogelijkheid uit kassen die ongeveer 50 plekken heeft met een bar. Het maakt het geschikt voor gasten, maar ook voor een lunch of borrel. Zijn deze ruimtes nog iets te groot voor u dan bieden wij ook nog kleinere ruimtes aan. 

Duurzame ruimte

Vanuit een circulaire gedachte is er zorgvuldig gekozen voor duurzame materialen. U kunt dit terug zijn in onze evenementen en werkruimtes. We kunnen ons daarom dan ook een circulaire evenemntenlocatie noemen. En daar zijn wij super trots op! Graag ontvangen we iedereen die iets wil met een circulaire economie en geïnspireerd wil raken. Heb je daarnaast wensen met betrekking tot de catering? Ook hier kunnen wij van C-Bèta aan voldoen. Wij bieden jou een oplossing die aansluit. Er zijn verschillende mogelijkheden; van een borrel tot een lunch of diner. Onze mogelijkheden zijn eindeloos! 

Werkplekken of plek voor een evenement? Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

http://c-beta.nl/