Milky design
Beauty en verzorging

Wat kun je doen aan erectie problemen?

Heb jij last van erectie problemen? Naast het slikken van onze erectiemiddelen zijn er nog een aantal tips die je helpen. Wij zetten er een paar voor je op een rijtje!

Let op je gewicht

Een ongezonde levensstijl zorgt vaak voor overgewicht. Denk aan vet, kant- en klaar of gefrituurd eten. Al dit soort voedsel zorgt voor dichtgeslibde aderen waardoor de bloedsomloop weer wordt verslechterd. Een gezond dieet kan dus impotentie voorkomen.

 

Let op alcohol

Zoals je waarschijnlijk al weet, heeft alcohol een slechte invloed op de potentie van een man. Ook al krijg je er vaak meer zin in, is het slecht voor het zaad. Bij overmatig alcoholgebruik daalt de testosteronspiegel met impotentie als gevolg. Ook kan alcohol zorgen voor een slapper exemplaar dan mannen die geen alcohol drinken.

Eet gezond

Gezond eten wordt steeds meer gestimuleerd. En dat is niet zo gek ook! Want gezond eten heeft naast dat het lekker is, nog vele andere voordelen. Je voelt je fit, je hebt meer energie en je ziet er gezonder uit. Wist je dat gezond eten ook een positief effect heeft op het libido? Ja, je hoort het goed. Een harde snikkel wordt veroorzaakt doordat er meer bloed naartoe loopt. Vernauwde bloedvaten, wat veroorzaakt wordt door ongezond eten, kunnen de oorzaak zijn van erectie problemen. Zorg dus voor een gezonde toestroom van het bloed. Vermijd ongezond eten en kies juist voor gezonde producten.

Vermijd stress

Stress heeft een slechte invloed op je libido. Probeer daarom je stresslevel te verminderen. Dit heb je soms niet helemaal zelf in de hand. Zo kan je werk of je thuissituatie je stresslevel behoorlijk beïnvloeden. Stress zorgt namelijk dat de bloedvaten samentrekken en zoals je al wist, heeft dit een slechte invloed op de doorbloeding.  

Beweeg voor een hoger libido

Al meerde onderzoeken blijkt da sporten goed is voor je libido. Dit is eigenlijk ook heel logisch. Wanneer je sport voel jij je namelijk ook zelfverzekerder, fitter en zit je lekkerder in je vel. Hierdoor neemt het zelfvertrouwen toe en dat heft een positieve invloed op je libido. Daarnaast zorgt sporten ook voor een betere doorbloeding. Kortom, ga weer lekker naar de sportschool. Niet alleen om fitter te worden maar ook om je libido te verhogen.

Heb je er alles aan gedaan om je libido te verhogen? Maar laat het resultaat nog op zich wachten? Probeer dan eens de erectiemiddelen van Dokterlifestyle.

https://www.dokterlifestyle.com/nl/