Milky design
Image default
Beauty en verzorging

Baardzeep kopen

Veel mannen gebruiken het al: baardzeep. Baardzeep is een zeep die letterlijk ontworpen is voor de haren van de baard. De baardzepen van haarzeepshop zijn geheel op natuurlijke basis gemaakt en is voor alle soorten baarden geschikt. Of je nou een lange baard, volle baard of korte baard hebt, onze baardzeep verzorgt het allemaal! Wanneer je je baard niet goed verzorgt, kunnen er nare geuren ontstaan. Daarnaast zal de onderliggende huid verslechteren. Het is dus essentieel dan je je baard goed wast. Ben jij benieuwd naar onze baardzepen? Hieronder lees je meer informatie.

Baardzeep voor een gezonde baard

Iedere baard heeft verzorging nodig. Je kan je zo voorstellen dat de huid, onder je baard, goed gereinigd moet worden om ervoor te zorgen dat je baard gezond kan verder groeien. Ook blijft je baardhaar lekker fris dankzij onze baardzeep. De baardzeep reinigt niet alleen de onderliggende huid, maar ook al je baardharen! Baardhaar hoeft niet iedere dag gewassen te worden omdat je gezichtsharen over het algemeen minder vet bevatten dan je hoofdharen. Was daarom twee á drie keer per week met onze zeep, voor de baard, voor optimale verzorging. Op onze webshop heb je keuze uit de ‘Baardzeep Sandalwood’ of de ‘Baardzeep Agarwood’.

Vegan baardzeep zonder plastic

Wij vinden het milieu belangrijk. Daarom hebben wij een baardzeep ontwikkeld met zo veel mogelijk natuurlijke ingrediënten die biologisch afbreekbaar zijn. De baardzeep ontvang je daarom ook in een biologisch afbreekbare verpakking. Hier komt dus geen plastic bij kijken! Daarnaast gebruik je de baardzeep drie keer langer dan zeep uit een plastic fles. Dit scheelt dus drie plastic flessen per één baardzeep! Dit is dus niet alleen maar goed voor het milieu, maar ook nog eens voor je bankrekening. Onze producten zijn ook nog eens 100% vegan en dierproefvrij. Dat betekent dat er in onze zepen geen dierlijke producten verwerkt zijn en ook niet getest zijn op dieren.