Milky design
Image default
Beauty en verzorging

Goede verzorging voor de tanden

De tandarts in Goes raad het iedereen aan om te gaan flossen. Met je tandenborstel kan je je gebit goed verzorgen en schoon houden, toch komt het niet op elk plekje. Denk bijvoorbeeld aan de ruimte tussen je tanden, daar komen de haartjes van de borstel niet. Dankzij een flosdraadje krijg je toch de mogelijkheid om tussen je tanden goed schoon te maken. Dit is belangrijk om te doen omdat er anders resten van eten achter kunnen blijven in je mond. Na een tijdje kunnen deze ook erg gaan stinken. Voor de hygiëne van de mond is het dus goed om te gaan flossen vanaf een bepaalde leeftijd.

Flink schrikken

Als je een ongelukje hebt gehad waardoor er een stuk van je tand is afgebroken is het logisch dat je in paniek raakt. Helemaal als het goed zichtbaar is schiet je misschien in de stress, want vaak ziet het er niet zo mooi uit. Mocht het je overkomen, geen paniek! De tandarts in Goes weet precies wat ze moeten doen om je tand er weer uit te laten zien als nieuw. Als het gaat om een klein stukje dan wordt het gewoon opgevuld met spul in dezelfde kleur als je tanden. Het kan zijn dat je dit een aantal keer moet doen omdat de kleur van je tanden kan veranderen.

Nieuwe tand als dat nodig is

Als het gaat om een groot stuk dan kan er een facing worden geplaatst. Een facing dient als een nieuwe tand. Je oude tand wordt helemaal geslepen zodat deze eroverheen geplaatst kan worden. Dit is een eenmalige ingreep, het wordt goed vastgelijmd en kan eigenlijk ook niet meer worden losgemaakt. Ook hierbij wordt er gekeken naar de kleur van je andere tanden zodat het zo min mogelijk opvalt dat het niet je eigen tand is. De tandarts in Goes kan je hierin volledig vertrouwen, ze gaan zorgen dat het lijkt alsof er nooit iets is gebeurd. Bel voor een afspraak.