Milky design
Image default
Bedrijven

Elektra probleem? Bel Ben elektricien vandaag nog!

Ben Elektricien staat altijd klaar om je te helpen bij een probleem met de elektriciteitsvoorziening. Bij elk probleem mag je bellen, dag en nacht en ook op zon- en feestdagen. Je kunt Ben Elektricien bereiken op nummer +31 85 019 3479. De helpdesk zal eerst op basis van een aantal simpele vragen achterhalen wat het probleem is. Soms kun je dat zelf oplossen, uiteraard zonder dat er risico is dat je een schok krijgt. Als dat niet lukt, zal een monteur van Ben Elektricien worden gestuurd om te proberen de storing te verhelpen.

Ben Elektricien gaat geen enkele storing uit de weg

Eerlijk is eerlijk, Ben Elektricien kan alleen helpen als de stroom in jouw eigen woning is uitgevallen. Als de buren dus nog wel elektriciteit hebben is de kans groot dat Ben Elektricien het probleem kan verhelpen. Maar als de hele straat in het donker zit, is er een probleem met de centrale stroomvoorziening. In dat geval wordt de netbeheerder gebeld. Die zal er dan voor zorgen dat de elektriciteit zo snel mogelijk wordt hersteld. Ben Elektricien heeft wellicht wel de technische kennis om elektriciteitsproblemen in de wijk te verhelpen, maar is daar niet toe bevoegd.

Hoe zal Ben Elektricien je helpen?

Zodra je de helpdesk van Ben Elektricien aan de telefoon hebt, zal men proberen of je het probleem zelf kunt oplossen. Als in de meterkast blijkt dat slecht één elektriciteitsgroep is uitgevallen, kun je met een snelle controle soms zien welk apparaat de kortsluiting heeft veroorzaakt waardoor de stroom is uitgevallen. Door de stekker van dat apparaat uit het stopcontact te trekken en daarna de stroom in de meterkast weer in te schakelen is het probleem verholpen. In dat geval hoeft de monteur van Ben Elektricien niet langs te komen.

 

Gerelateerde artikelen

Alle benodigdheden voor het gebruik van lamineerfolie bestelt u bij de leverancier

Wat te doen na overlijden in Utrecht?

Geld investeren bij een expert in vastgoed